Reklama

Reklama

Plameny lásky

  • Česko Přitahována ohněm (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Po smrti otce se hollywoodská filmová agentka Mary (Lisa Welti) vrací z Los Angeles do rodného města rozhodnuta vypořádat se co nejrychleji se všemi smutnými povinnostmi. Ve městě potkává své staré přátele i někdejší lásky a s překvapením zjišťuje, že její dávná minulost pro ni ještě není úplně zapomenuta. Poněkud žhavější sblížení s kamarádkou Sarah (Jodi Verdu) i přítomnost pohledného Michaela (Steve Kesmodel) jen umocňují Maryinu nejistotu o vlastní budoucnosti. Bude ještě ochotná se vrátit zpět do velkého světa filmu a především, ke svému náladovému příteli? (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Málokterý erotický film má opravdu dobrý scénář, ale ten tvořící osu Drawn to the Flame je vyloženě špatný. Nuda, nuda, slabá soft erotika navíc jen tuctově vypadajících herců a hereček, a hlavně spousta nafintěných užvaněností. Doporučuji tohle přeskočit a jít raději jinam. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia asi ani sami nevedeli čo chcú natočiť. Ako erotický film je to bieda a romantický ešte horšie. Prišlo mi to ako keby každa scénka bola z iného filmu a iného žánru. ()

Reklama

Reklama