Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Koho byste tak obsadili do role střeleného neustále se ksichtícího policisty a koho do role věčného mrzouta plného sarkasmu? De Niro je na světové scéně jednoznačným věčným mrzoutem číslo jedna a když potřebujete dvojici policistů různé barvy pleti, mezi černošskými komiky je nejvyhlášenější Eddie Murphy. (I když by mohlo být zajímavé sledovat například Clinta Eastwooda s Chrisem Rockem .:-)) Herci tudíž neměli vesměs co zkazit, když měli předvádět to, co předvádějí celou svou hereckou kariéru. Je to sice příjemný relax, na který se dá podívat víckrát, ale nepřináší nic, co by stálo za čtvrtou hvězdičku. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Víc než šmírování policajtů se tady natáčelo soukromí a hvězdné manýry herců samotných. Eddie se velmi rád stylizoval zpět do své nejslavnějšího axelovské role a De Niro mi překvapivě v roli morouse a netykavky sedl jako málokde jinde. Dokonce i ten závěrečný bigbrowerovský úsměv mělo to hollywodský hovado sexy jak snad ani nepamatuju. ;-) ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Bez De Nirovej charizmy a Murphyho dlho nevideného, a preto zvládnuteľného ksichtu by to bol len ďalší dobrý komediálny námet, spracovaný polovičato. Vlastne je aj tak. Polosebareflexia, ktorá sa vysmieva TV praktikám zobrazovania reality, pričom ich sama používa. Show sa ešte iba začne točiť a už musia naraziť na 15 metrového žraloka v obore zbrojárstva, zbraň, ktorú nikto nevidel. Že je USA chorobne patologicky preplnená showbiznisom, je celkom zrejmé, veď podobne už to začína vyzerať aj u nás. Je ale popritom vskutku aj tak nebezpečnou krajinou, že sa tam každý policajt minimálne raz do týždňa ocitne v prestrelke alebo automobilovej naháňačke ? To potom ďakujem pekne, nikam nejdem, strčte si niekam celú tú svoju skvelú show! ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M CALLING JOHNNIE COCHRAN. I GOT HIS NUMBER." -------- Koncept policajných filmov, v ktorých jeden je komediant čiernej pleti a druhý seriózny beloch, je ako maku. Vyslovene dobrý film z toho však ešte nevzišiel. Držia sa v priemere a dosť často pod ním. SHOWTIME nie je výnimkou. Cením však soundtrack, Yasiina, no a samozrejme sekundové vystúpenie Johnnieho Cochrana. Za to som skoro vyvesil dve hviezdy. (x) (15.3.2017) (10.8.2017) (2019) (13.2.2022) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Film,který si myslím,že byl natočen čistě pro to,aby diváka pobavil,aby si při něm vyčistil hlavu od každodeních starostí.To film splňuje do puntíku.Na nic víc si nehraje a hlavně ani hrát nemůže.Herecké výkony jsou standartní,Eddie Murphy hraje tak jak hraje a jak jsou od něj na to všichni zvyklí a De Niro se zrovna moc v této roli nepřetrhl.Co mě zaujalo ve špatném slova smyslu,je postava hlavního záporáka.Záporáci mají sice být divní,ale v tomto hereckém podání je divnej tak nějak jinak. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)
  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama