Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Recenze (188)

Lima 

všechny recenze uživatele

(Pod)průměrná rádobykomedie. Zatímco Eddie tradičně cení zuby a hlásí "It´s showtime!", De Niro se evidentně nudí. A divák s ním. Ačkoliv, jednou se to zkouknout dá. Jenom jednou.... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $38,082,712Tržby Celosvetovo $77,741,732║ Zbytočná tláchačka. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mě osobně to tedy nijak výrazně nebavilo. Eddy už mi přijde za zenitem a Robert DeNiro se sem moc nehodí. Rene Russo není žádná mladá kráska a aní jako stará kráska mě osobně naprosto nevyhovuje. Pro nějaké velmi nenáročné diváky to bude super film na 8 hodinu večer na televizi Nova. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Za starých dobrých časů pro mě byl Robert De Niro symbolem kvality a skutečného filmového umění. Eddie Murphy pak vždycky byl reprezentantem toho nejspodnějšího filmového proudu, jaký si jen dokážeme představit. Film, ve kterém by se objevili oba tito herci, zůstával dlouho pouze nepříjemnou noční můrou. A vida, čeho jsme se museli nadát! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Caramel - Alias Project ,2. Why - Rude ,3. Mr. Lover - Shaggy ,4. My Bad - Rayvon ,5. Lie Till I Die - Marsha ,6. Man Ah Bad Man - T.O.K. ,7. Money Jane - Baby Blue Soundcrew ,8. Your Eyes - Rik Rok ,9. Fly Away - Gordon Dukes ,10. Swingin' - Shaggy ,11. Get The Cash - Howzing ,12. Still The One - Prince Mydas ,13. Showtime - Shaggy, ()

tron 

všechny recenze uživatele

SHOWTIME je vzhľadom na nápad a hercov prehajdákanou možnosťou, nakrútiť podarenú buddy kriminálku, robiacu si srandu z reality šou. Ústredná dvojica De Niro/Murphy nie je vtipná a vôbec jej to spolu nepristane (nevraviac o ne-chémii medzi nimi). Podporné postavičky nemajú šancu (otravný "kapitán Kirk"), akčné scény sú otrasné, dialógy nevydarené a vôbec, celé je to nedovarené, nedosolené, nedochutené, motá sa to od jedného stĺpa k druhému a nič z toho. Komerčný ohlas v amerických kinách pre mňa zostáva (takmer) záhadou. Dvojka dodnes vďakabohu napriek vyoskej tržbe nevznikla, hoci sa ňou všetci svojho času vyhrážali. Frajeri dofrajerčili. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

DeNiro jako můj velký oblíbenec se do tohohle filmu moc nehodil (tyhle rádoby výrazy dělat nemusí), za to pro Murphyho jsou tyhle role jako stvořené. Odpolední oddechovka, která nijak diváka neokrádá, ale dobře pobaví. Pokud máte rádi tuhle kategorii filmu tak zkuste i agenta. Komediální úlet. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza to není, ale že bych se válel na podlaze a chystal se umřít smíchy, to zase ani náhodou. Na druhou stranu je to opravdu pěkná De Nirova sebereflexe, kdy paroduje všechny ty drsné chlapíky, co se mu do jeho kariéry připletli. Nakonec jsou tam vlastně navíc akorát ty akční scény a Eddie Murphy. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipný a svěží filmeček. Murphy je živel a DeNiro prostě JE. Prolínání filmového života policajtů s tím skutečným je zajímavým osvěžením. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná cop buddy movie utahující si z policejních reality show. Postavy i zápletka jsou narýsované dobře, ani akce není marná, ale chtělo by to lepší frky a lepšího záporáka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dle mého jeden z nejjednodušších filmů pro De Nira, který se měl drtivou většinu stopáže tvářit kysele a znechuceně, což ho při povaze snímku nestálo moc námahy. Některé hrátky s klišé policejních filmů jsou fajn (ochutnávání drog) a poslední akční třetina se přiblíží ke klasickým buddy-movie minulého století, ale to nic nemění na tom, že měli vzít žlutou policejní pásku s nápisem: POLICE LINE DO NOT CROSS a udělat Deyovi to, co kdysi v Egyptě udělali mumifikátoři Tutanchamonovi.. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Typická policejní buddy dvojka, která je k sobě přidělena, na začátku svého pracovně-soukromého vztahu se nemůže vystát, aby se z ní nakonec stala buddy dvojka nejlepších přátel. Raději ani nebudu počítat, kolikrát jsme toto schéma viděli. Na druhou stranu nemůžu popřít, že by se mi tento film nelíbil. Bylo to docela vtipné, mělo to spád, takže nebyl čas se nudit. Jen ty značně nepřehledné akční scény kazí dojem. Celkově jasné 3*. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Zpestření cesty mezi Prahou a Brnem, bohužel nic víc... A přitom je to škoda... Zločin a jeho sledování v přímém přenosu je dosti potenciální téma (až někdy mrazí), prostředí atraktivní... DeNiro se nudí, ale ve videokomoře obzvláště skvěle... A Eddie? Já fakt nevím.... Ale připadá mi, že se transformuje na jinou bytost... S komika na kašpara... a pěkně vyčpělého... :-( ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani jedno, ani druhé, žánrovo som to nepochopil aj keď akčné komédie sú vždy príjemné na pobavenie, tu som sa nudil. DeNiro je v komédiach skvelý, no táto mu nevyšla. A to je už čo povedať, keď má za buddy dvojku Murphyho. Jediné na čom som sa párkrát pousmial bol ksicht Murphyho a mierne pobavenie zo strany akcie. 50%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Robert DeNiro je sázka na jistotu, i kdyby se propůjčil mexické telenovele. V tomhle filmu je ale jeho účast společně s poměrně zajímavým nápadem snad jediným pozitivem. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zábavný a poměrně originální komediálně akční mix, kde jednoznačně lepší je to druhé jmenované. Po dlouhé době mě taky překvapil Eddie Murphy a v komediích standartní Robert De Niro - který se možná trošku nudil. Akční scény mne tu dost překvapily - tedy velmi dobré. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz ked som asi v roku 2003 tento film videl po prvykrat, nasmial som sa hlavne vdaka De Nirovi. Uznavam, ze to bolo v podstate primitivne, ci uz po scenaristickej stranke, ale to u mna nehralo ziadnu ulohu. Po niekolkych rokoch som tuzil tuto komediu vidiet znovu, pretoze som si nebol isty, ci nezmenim nazor hlavne vdaka negativnejsim hodnoteniam tunajsich uzivatelov, ale nic sa nezmenilo. Opät som sa nasmial, takze si film udrzal u mna aj tu 4 hviezdicku, avsak najväcsiu zasluhu ma na tom samotny De Niro. Keby ho hral niekto iny, je jasne, ze ma mininalne o hviezdicku menej. ________ Robert De Niro - (Det. Mitch Preston) +++ Eddie Murphy - (Dôstojník Trey Sellars) +++ Rene Russo - (Chase Renzi) +++ Mos Def - (Lazy Boy) +++ William Shatner - (Hral sám seba) +++ Nestor Serrano - (Ray) +++ T.J.Cross - (ReRun) +++ Produkcia: Will Smith +++ ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Dosť nevtipné a nudné a hlavne nezaujímavé. Jednu hviezdičku dávam za Roberta De Nira, ktorý aspoň čiastočné zachraňuje celý film. ()

Reklama

Reklama