Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Dala bych tomu tři hvězdičky, kdyby Murphy tolik netlačil na pilu a v každém druhém/třetím záběru se nepitvořil. Film zachraňuje DeNiro, který dokáže zahrát snad všechno, aniž by u toho vypadal trapně. Celkově to není úplná ztráta času - v danou chvíli se člověk docela pobaví, ale viděla jsem lepší komedie, které v hlavě zůstanou déle. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Komedie, která by byla ještě kvalitnější, kdyby se zapojili i jiní herci. Robert De Niro jako by s svou otrávenost přenesl i do hereckého výkonu. Možná to byl záměr hrát to právě tak, ale zatímco Eddie Murphy hraje tradičně s velkým nasazením, jeho kolega se spíš malátně prošourá ke konci filmu. Také mi chybí více vtipů. Hodně zábavy se točí právě kolem E. M., ale ostatní herci jsou stále vážní a tak se jim vyhýbá i veškerá legrace. Takže když E. M. není na scéně, jako by humor zmizel s ním. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl dobrý. Jen všichni si to tak neužívali jako Murphy. De Niro to vzal jen kvůli penězům a tak mu vždy celý film vydrží jen jeden výraz tváře. A ten zbytek odvadí sem tam standart. Nu škoda, ona by to byla dobrá akční komedie , kdyby se do toho všichni položili stejně jak Murphy a krapet více šlo vyždímat z nápadu , který rozhodně plno scén nabízel. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Typická policejní buddy dvojka, která je k sobě přidělena, na začátku svého pracovně-soukromého vztahu se nemůže vystát, aby se z ní nakonec stala buddy dvojka nejlepších přátel. Raději ani nebudu počítat, kolikrát jsme toto schéma viděli. Na druhou stranu nemůžu popřít, že by se mi tento film nelíbil. Bylo to docela vtipné, mělo to spád, takže nebyl čas se nudit. Jen ty značně nepřehledné akční scény kazí dojem. Celkově jasné 3*. ()

Googlak 

všechny recenze uživatele

Táto komédia patri medzi moje najobľubenejšie ako vždy skvelý De niro ako skvelý policajt , ktorý nemá veľmi v láske televíziu a jeho parťák presný opak a k tomu Russo ako hlásateľka, ... film nadupaný akciou veľkou porciou humoru a gagov, ... Ústredná dvojica si paradne sadla a natočila veľmi pohľadý film ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)
  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)

Reklama

Reklama