Reklama

Reklama

Sny o druhé svatbě

(seriál)
  • Jižní Korea Remarriage & Desires (více)
Drama / Romantický / Mysteriózní
Jižní Korea, 2022, 8 h 19 min (Minutáž: 55–72 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Rozvedená žena se chce pomstít vypočítavé milence bývalého manžela. K ďábelskému plánu pak zneužije exkluzivní seznamku, která se stará jenom o zámožné klienty. (Netflix)

Recenze (7)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Velké váhání mezi 3 a 4 hvězdami, ale nakonec dávám míň, protože mi neseděla šéfka Rexu. Občas jsem měl pocit, že si s lidmi hraje, občas jsem si říkal, jestli pomáhá nebo ne. Podle mě dost neuchopitelná postava, vizuálně cynická a prospěchářská, která proplouvala dějem a dělala vše, co scénárista a režisér potřebovali. ■ Remarriage & Desires představuje brutálně oportunistickou společnost, kde city nejsou nic, business všechno a lidský život nemá cenu. Zákon nabídky a poptávky. V průběhu sledování mě x-krát napadlo, zda je takovéto myšlení v Jižní Koreji standardem. ()

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Korejská telenovela (včetně toho, že v té vztahové rošádě takřka chybí prokreslení jakékoli sexuální interakce), zasazená do světa těžkého pragmatismu současnosti, kde princ z pohádky je CEO velký firmy, a princezna bezvadná kráska nebo dokonalá matka... vlastně těžkej patriarchát, kterej ženy staví do pozic lidí, kteří předstírají, že jsou někým jiným, aby zaujali muže: "buďte autentická, ale ne sama sebou", obětí nebo intrikánek. Když použiji novodobou terminologii - kontent je naprostej shit, ale zabalenej do příjemnýho vizuálu. Pod čarou: Že maj ty Korejky nádhernou pleť. ()

Reklama

Pozerac 

všechny recenze uživatele

Zo sekery polievka. Z zásade jednoduchá dejová línia, veľa náhody, celé sa to točí okolo málo postáv. Začal som to pozerať s dešpektom, ale tak ako napísal floccus scénar je ú ž a s n ý, bavilo ma to, pomohlo len 8 častí na rozdiel od obvyklých 16, všetci zahrali páradne ale Yoo-jin Jeong to bolo čosi ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Není to špatný jen je mi líto, že Athéna (Kim Hee-sun) nebyla vůbec akční a sama začala jednat až v posledních dílech. Tato herečka mi mnohem víc vyhovovala v Zítra je taky den (seriál) (2022) kde byla schopná vzít život do vlastních rukou a měla nějakou osobnost, tady sebou nechala jen vláčet. Ale i přesto, se mi tento seriál moc líbil protože byl krátký a neměl moc slabých míst, zaporáci (Afrodita) byla od začátku do konce na facku a Atheně jsem od začátku do konce přála aby se pochlapila. Akční 6/10, romantika 7/10, komedie 4/10 ()

Lasair 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré, nízký počet dílů seriálu slušel, ten montechristo styl mě bavil, hlavní hrdinku jsem si překvapivě oblíbila a držela ji palce, aby tu čůzu kopla do...tamburíny (jinými slovy byla fakt dobře zahraná), v malé roličce se objevila i "Královna vedlejších rolí" která mi nejvíce utkvěla jao hackerka v Healerovi... V posledním díle při jedné scéně jsem si řekla: "Konečně!" Rozhodně nelituju času, který jsem s tímto počinem strávila. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama