Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po desetiletém utrpení ve vietnamském zajateckém táboře se podaří pěti stoupencům americké armády uprchnout. Na útěku přepadnou nevěstinec, kde získají nejen potřebné zásoby, ale i společnice, které s nimi pokračují na cestě za svobodou. Pronásledováni ruskými a vietnamskými vojáky se prodírají džunglí, až narazí na staré rozbité letadlo. Po úmorné snaze stroj opravit a uvést do chodu jiskřička naděje na záchranu pomalu uhasíná. Nepřítel je v patách a proklaté letadlo odmítá poslušnost. Nakonec motor přece jen naskočí, ale jeho hukot prozradí skrýš uprchlíků. Za cenu lidských životů se otevírá cesta k volnosti. (Filmexport Home Video)

(více)

Recenze (4)

5150 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris a jeho série záchran američanů ve Vietnamu v NEZVĚSTNÍ V BOJI 1 - 3 stojí při vší úctě k tomuto akčnímu béčku o level výš. Hlavně co se akce a napětí týče. Tady to nakonec zachraňuje lepší druhá polovina filmu, ve které se konečně přestane jen mluvit a dojde taky na nějakou tu akci a finále s explozí několika budov. Hodnocení 1,5*. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jistě aspiruje na účast ve Festivalu otrlého diváka a to z mnoha důvodů. Příběh hloupý až s prominutím debilní, hudba strašidelná, opkující se, jak zasekla deska v polovině filmu už značně otravná. "Herecké" výkony nulové a zápletka tak neuvěřitelná, že už vám děvka sestřelující helikoptéru M16 kterou viděla prvně v životě, oprava 100 let starého vraku letadla bez nářadí, včetně výměny vadných dílů, za dřevěné atd., tak to už ani nebudete řešit. Je to hovadina obřích rozměrů a já zase ztratil zbytečně 90 minut života. Jednu hvězdu za to, že je to film z Filipín :-) přivřu všechny tři oči. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek o útěku z vietnamského zajetí není žádným akčním bijákem, jak by se dalo z námětu očekávat. Příběh pouze sleduje dramatickou cestu džunglí pěti utečenců, kteří sebou mají i společnice z nevěstince. Viditelně se nejedná o nákladný počin. Přesto není k zahození hlavně děj. Dramatizace počítá s veškerými úskalími, jaké se dají v takovém prostředí vyskytnout. Celkové vyznění je tedy spíše dobrodružné a byť se již jedná o klasiku a zub času se pořádně zakousl, nedopadlo to zase až tak zle. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Film z doby, kdy si každý producent myslel, že když udělá jakýkoliv odvar z Johna Ramba, tak to bude trhák. Zde vznikla trapárna, která udělala dementy nejenom z šikmovočků a rusáckejch plukovníků, ale i ze zajatých vojáků a potěšitelek. Prý se říká "béčkovej film". Zde se přesvědčíte, že abeceda opravdu pokračuje dál. Miluji desetiminutový rozhovor saigoské ťápoty a pobožného seržanta USA Army v zapařené noční džungli. Asi ho dám ještě jednou. ()

Reklama

Reklama