Reklama

Reklama

Vzala jsem si mrtvého muže

  • USA Mrs. Winterbourne (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná Connie jede vlakem, který vykolejí. Ve zmatku, který vzápětí nastane, se přihodí něco, co má navždy změnit její život. Je totiž omylem považována za jinou těhotnou ženu, Patricii Winterbournovou, která jede stejným vlakem poprvé navštívit pohádkově bohatou rodinu svého manžela. Nastává kolotoč trapasů a komických situací, které se zákonitě musí stát každému, kdo se chce vydávat za někoho jiného. Ale kdo by takovou příležitost zahodil? (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (13)

golfista 

všechny recenze uživatele

Richard Benjamin je jako doma v tvorbě pohodových filmů, které mají jediný cíl - pobavit. Velmi příjemná komedie s výborným scénářem o záměně budoucích maminek po srážce vlaků. Conie Doyle se nechtěně dostává do zámožné rodiny, ve které nachází štěstí i rodinu. V roli tchýně výborná Shirley MacLaine. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, nijak moc vyčnívající romantická komedie, jakých se natočily stovky. Dost mi připomíná film Zatímco jsi spal a to jak zápletkou, tak i finálním rozuzlením a vlastně i typem postav. Jenže zářivost nebo humornost se po brzké době vytratí a zůstane spíš domáckost a už nic jiného. Mohl to být skvělý film, kdyby do scénáře dostali víc humoru a nadsázky, kdyby víc propracovali psychiku postav a to hlavně dost nelogický chování mnoha zúčastněných (Fraserovo zamilování se, nelogický myšlenkový posun Shirley MacLaine, když se dozví pravdu o snaše-nesnaše). Jinak je to taková sobotně odpolední pohodovka, klasická krmná romantická břečka, již jedině povznáší Shirley on her own a zdatně jí v tom asistuje Miguel Sandoval jako majordomus. Ani jeden z ústředního páru ale nemá takový náboj, takovou jiskru, abyste jim skutečně ze srdce fandili. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle byla zajímavá komedie se zajímavým nápadem. Ano, byla to pohodová komedie, dokázala chvílemi i pobavit a svůj cíl jednoznačně splnila. Navíc je zde pohodový Brendan Fraser, který tomu filmu dodává na zajímavosti. Tahle komedie byla určitě záživná, neustále se něco dělo, děj měl hlavu a patu a závěrečné rozuzlení překvapilo, potěšilo a pobavilo zároveň, a to se cení. Ale přece jen to z mého pohledu nestačí na více nežli tři hvězdičky, protože v této komedii nebylo nic, co by mne překvapilo, prostě zde nebylo nic navíc, díky čemu bych si měl film výrazněji zapamatovat nebo co by mě po něm donutilo znovu sáhnout a pustit si ho. Takže je to čistý průměr. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je sice založen na zajímavém nápadu, ale při jeho sledování jsem si říkal, že scénář samotný je poněkud odfláknutý (a tím nemyslím jen fakt, že proměna Brendana Frasera z namyšleného snoba do zamilovaného slušňáka proběhla tak rychle, že nedávala žádný smysl). Jinak jediné světlejší momenty představovala dvojice Shirley MacLaine a Brendan Fraser. Ricki Lane v hlavní roli vedle nich vypadala přinejlepším hodně nezajímavě, a to její role měla docela slušný potenciál. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantika, film dobrej nálady. Romantika je primerane vierohodná a príbeh je priateľský. 6/10 ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Príjemný romantický, ale aj smutný príbeh lásky, ktorá sa zrodí vďaka omylu a ktorej bránia sociálne rozdieli a ozveny minulosti. Dej pôsobí prirodzene a aj napriek mnohým tuctovým scénam či motívom sa stáva rozpoznateľným od zvyšku žánru. Schéma: kríza - veľká láska - zvrat - happy end, tu samozrejme nemôže chýbať. Filmu sa dá vytknúť ledačo, ale mne sa páčil a uspokojí každého nenáročne ladeného diváka. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii nad očekávání dobré.  Brendan Frasers předvedl překvapivě střídmé herectví, Shirley MacLaine přímo excelovala a hlavní hrdinka byla sympatická a uvěřitelná. Zápletka sice tuctová, ale pojatá vtipně, vůbec celý film byl takový půvabný. Za mne spokojených 75%. ()

wictoria 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo zná Zatímco jsi spal tak dobře jako já si jistě všiml podobnosti mezi těmito filmy, které byly natočeny rok po sobě. Skoro to vypadá, jako scénárista měl myšlenku a k ní dvě verze, mezi kterými se nemohl rozhodnout tak se to natočily obě :-D Ovšem v obou filmech si mě získali představitele zpočátku zaujatého posléze zamilovaného bratra, teda Bill Pullman i Brendan Fraser. A za Brandona dávám u tohoto filmu ** (když tam hrál 2 role;)) ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Verze s Barbarou Stanwyck se mi zdá o dost lepší! Shirley mám moc ráda, ale až se podíváte na film z 1950, tak si zamilujete i Jane Cowl. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná komedie, já jí tedy řadím k nadprůměrům. Žádné přetrapnělé vtípky, sympaťák Brendan...V pohodě, ráda se na tenhle film znovu podívám. ()

Reklama

Reklama