Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lina chce před nástupem na vysokou splnit poslední přání svojí matky, a tak odletí na léto do Říma, kde ji čeká romantika, dobrodružství – a fantastická zmrzlina. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá letná romanťárna, umiestnená do Ríma, vyšperkované dobre vybranými jedlami / pečivami, ktorá v polovici sa vydá trochu iným smerom. (A to je dobré.) Mladá herečka Susanna Skaggs je krásna a vystupuje prirodzene. P.S.: Dovolil by som si malú poznámku, fakt len na okraj. Pre Susannu viac sluší dlhé vlasy („plus okuliare“), ako tie kratšie. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná romantická komedie. Když se objevil ten italskej píčus, tak mě to trošku vyděsilo, ale nakonec to vzalo dobrej směr. Překvapila mě ta holka, to je taková romantická klasika, ale točí se kolem překrásného italského prostředí s lokálním nádechem, že mě to s ní bavilo sledovat až do konce. Vysloveně milý film. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Jsme děti socialismu, v 17 jsme věděli, co je sex, v 18 ti co chceme dělat an v 19 ti jsme studovali vysoké školy. Debílkové západu, co v 19 mají rozum 14-ti letých nás neuchvacují. Přehlídka idiotů, je strašná. Dívenka, která se stala objektem doslovného "uchvácení" vlastní magorovou matkou není nic hezkého ke koukání. Je to v zásadě strašně smutný film, který ukazuje, kam ten Západ propadl. Hvězda za Řím a Florencii.. jinak by to byl odpad.10% (PS. Jděte s tou "nejlepší kamarádkou už doprd...le) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Susanna Skaggs má pohľad Daenerys, zvyškom ale dračej kráľovnej už nekonkuruje ani zďaleka. Netflixovská romantická komédia, kde dôvod k zasmiatiu nenájdete a romantika to je taká až presladená, z čoho vás ale prebudí slovo orgazmus, ktoré sa musí dnes už nadužíva v romanťárnach, ako by neexistovali krajšie slovíčka. Inak pár bez chémie a hlavná hrdinka otravná. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Nečekaně velmi příjemná podívaná s krásným vizuálem (na italská města, městečka a krajinu se kouká moc pěkně), mně osobně velmi sympatickou neokoukanou hlavní představitelkou - krásná holka krev a mlíko,  trochu jednodušší příběh protentokrát rád odpustím. Od plného hodnocení mě odradily jenom ty poměrně dlouhé pasáže v italštině, sice se to pěkně poslouchá, je to melodické, temperamentní, jen mě sere, že tomu nerozumím. Ale jinak si myslím, že by si to jistě zasloužilo lepší hodnocení. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama