Reklama

Reklama

Zkáza letu 4938

(TV film)
  • Německo Check-in to Desaster (více)

Obsahy(1)

"Mám pro Vás skvělou novinku" - jsou slova šéfa jihoamerické letecké společnosti Dream Air, ve chvíli, kdy splní velký sen pomocné pilotky Conny, která konečně může pilotovat letadlo s pasažéry. Několik hodin od startu z Kapského města však jednu z turbín zachvátí plameny a letadlo se stává neovladatelným. Jen několik pasažérů přežije nouzové přistání na zaminovaném odstaveném vojenském letišti v sudánské poušti. Mezi nimi je i Connyin přítel Kris, hazardér Boogie a nepřehlédnutelný bývalý voják, který měl být deportovaný do vlasti za vraždu. Explozivní mužské trio v nouzi neslibuje žádnou záchranu. Pitná voda je vzácností a nervy těch, co přežili jsou napjaté... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Bouřňák odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor na tuto blbost, vyhněte se jí oklikou. Jsem překvapený, že někteří nevidí trapnost tohoto pokusu o film. Německá tvorba je opravdu děsná a toto je její typický výtvor. Že se jim to vyplatí vůbec natáčet????????????????? ()

svik 

všechny recenze uživatele

Naprosto trapě natočený film u kterého je pouze zajímavá scéna padajícího letadla.Je zde moc zpomalován děj. SVIK ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Naprostá nuda, občas by to chtělo nasadit trochu logiky(když spadne letadlo ve dne v poušti, tak v něm snad nebude úplná tma, že se musí svítit baterkama?) Slepá ulice německé kinematografie. Otočit a zpátky na hlavní... ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Zvláštní styl natáčení tohoto snímku mě donutil dát jednoznačně pětku. I když film nebyl úplně přesně to co jsem si představoval.....ale asi právě proto mě tak zaujal. Nebyl nejspíš podle skutečné události, ale podle mého názoru vystihl chování přeživších pasažérů nejlépe ze všech filmů o leteckých neštěstí, které jsem kdy viděl. Sám jsem pilot a proto chápu že to mladá Conny něměla lehké. Zvláště když je žena. Za povšimnutí také stojí to, že se mezi pasažéry neustále střídaly autoritativní posty. Za velice kladné také považuji to, že se divák ocitl jakoby v roli dalšího pasažéra. Nebyly zde vidět žádné záchráné pokusy, záběry z věže či další věci, které vidí jen divák běžného katastrofického filmu. Bylo vidět pouze to co by divák viděl pouze v roli pasažéra. Takže ho to přibíjí k obazovce a sleduje co se stane, protože nemůže vědět co se děje jinde. To bylo jen malé odůvodnění té pětky. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama