Reklama

Reklama

LEGO Star Wars: Letní prázdniny

  • USA LEGO Star Wars Summer Vacation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Finn připravil pro své přátele překvapení na palubě galaktické hvězdné jachty Halcyon! Finnův plán se však rychle zvrtne, když se od skupiny oddělí. Při hledání svých přátel na palubě Halcyonu se Finn setkává se třemi duchy Síly – Obi-Wanem Kenobim, Anakinem Skywalkerem a princeznou Leiou, kteří se každý podělí o své vlastní nečekané příběhy z nevšedních prázdnin. (Netflix)

(více)

Recenze (9)

ForgetMeNot5 

všechny recenze uživatele

Po prvních cca 10-15 minutách jsem si myslela, že to bude zatím nejslabší sw lego speciál, ale poté to vše nabralo na obrátkách. Malé cameo jisté postavy potěšilo neskutečně, easter eggy jako vždy skvělé Musím říct, že zatím se jedná o sw lego speciál s nejlepší myšlenkou, při které Vám možná i slza ukápne. Těším se na nový a věřím, že bude, protože No one is ever really gone :´) ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento speciál je lepší než celá sequelová trilogie. Samozřejmě se jedná o snímek pro pobavení / zesměšnění některých postav. A musím říci, že Palpatinův výlet stál za všechny prachy. Takhle mě už dlouho nic ze světa Star Wars nepobavilo. Na jedno zabití volné hodiny je to fajn podívaná, která neurazí. ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Nejslabší LEGO za poslední dobu. (Skoro by se nabízelo říct, že to jde s nima z kopce, potom, co jsem odešel..🙈😂) ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Jedno ze slabších LEGO děl. Humor moc nefunguje, ať už slovní, tak povětšinou ani vizuální, na kterém si LEGO většinou zakládá. Tady je to spíš o odkazech a referencích a to nijak zábavné není. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Tohle LEGO Star Wars není tak špatný jak jsem čekal. Jsou tu 3 příběhy z minulosti. Ani jeden ten příběh není špatnej, ale ten 2 ve světě Star Wars nedává tak moc smysl a do 48 minut se to všechno perfektně vešlo. 7/10 Není to vůbec špatný a uslyšíme nám Star Wars fanouškům velmi známé hlášky. ()

Phosphorus 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad to je “jenom taková blbůstka”, ale zároveň vidno, kam asi s tým Lucasfilm mieri – nechce sa úplne vzdať sequelových filmov a ich postáv. Na niečo veľmi vážne sa už neodváži, ale aspoň takto nadľahčene z tohto obdobia, to nikoho nezabije. Len to divákom pripomenie, že tieto postavy tu stále sú, aj po Epizóde IX. Máme tu všetky hlavné sequel postavy pokope, ak nie naživo, aspoň v holograme či v spomienkach. Samozrejme sa to celé opiera o predošlé filmy, známe vtípky alebo hlášky, ale pomedzi to všetko sa spomenú aj plány, ktoré majú jednotlivé postavy do budúcna. A týmto sa vytvára čerstvá pôda pre pokračovanie príbehu. Osobne - nie som proti. Len nech je to niečo, čo sa oplatí pozerať. Okrem toho dávam priemerné 3*, keďže som sa až tak nebavil a celkovo z toho nejakú extra summer náladu nemal. ()

Reklama

Reklama