Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muže nezajímá tvé IQ, ale zcela jiné hodnoty! Gérard Depardieu ve francouzské komedii plné mužské přirozenosti a ženské krásy... Byla jednou jedna mladá žena, která své krásné oči skrývala pod vědeckými brýlemi, své plavé vlasy vázala do vzhledných uzlů a jejím snem nebylo zářivé slunce francouzské Riviéry, ale divoké pralesy, ve kterých by objevovala nové kmeny, jejímž výzkumům by věnovala celé své mládí. A po osudném malém nezdaru se nechtěně ocitla zpátky na universitě v Nice, kde potkala jinou mladou ženu, před níž muži nejen otvírali dveře, své peněženky, ale i svá srdce. Ale to nebylo nic pro Cécile. Až když se zamilovala do věhlasného profesora, u něhož s hrůzou zjistila, že ho, tak jako 99,9 procent mužů, zajímá ani ne tak vědecky jako fyzicky, právě ten zcela neohrožený kmen zvaný Bimbo, aneb dívky, které nemají problémy, ale o to větší sebevědomí. A malá zakřiknutá Cécile se s tím vyrovnala po svém. Francouzské komedii Bimboland vévodí Gérard Depardieu a Judith Godrecheová. (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Z názvu jsem usoudil, že Gérardu Depardiemu bude ve filmu něco bimbat. Bohužel, úsudek byl špatný, ve filmu Gerardovi nic nebimbalo, vlastně nikomu tam nic nebimbalo. Sem tam jsem viděl nějakou tu kozu, nějekou tu prdelku, občas jsem se usmál, ale bimboland si musí nakonec udělat každý kluk sám se svým vlastním bimbem a to je opravdu velké zklamání. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všecky herečky, který se v tomhle filmu objevili se chovali jako naprosto šílený krávy. Jediný, hodně slabý plus, je Gérard Depardieu, který se ve filmu občas objeví a ženský si tam s ním dělají co chtějí. To jejich jednání ale bylo fakt na facku...nebo na solidní boj v bahně v bikinách, aby alespoň k něčemu byly. Takhle hloupý pipky, co si hrajou na mistrině IQ jsem ve filmu šíleně dlouho neviděl a můžu říct, že mě nepřestaly srát ani po 90ti minutách. Judith Godréche měla to jediný štěstí, že umí hrát a kromě tý namustrovaný IQ borkyně dokázala zahrát i dračici, co si s Gérardem dělá vysloveně, co chce. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Francouzská komedie pro mnohé představuje symbol dobré, až vynikající zábavy, lehkého humoru, jemuž nebylo nic svaté. Hodně postav, hodně barev, hodně dialogů. Úpadek to sice je, ovšem pohled na sličné duo Aure Atika a Judith Godreche kolikrát leccos uhladí. Třeba v takovém soláriu... Dvě až tři hvězdy. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Název napovídá, že se bude jednat o jednoduchou komedii. Ale že bude až tak jednoduchá, tedy spíše primitivní, to ani název nenaznačuje. Hollywoodská romance made in France. Jsem zděšena, zhnusena a na "tvůrčí" počiny Ariela Zeitouna si budu dávat pozor a budu se jim ostražitě vyhýbat. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Popelka je manipulant a bimbogirls Jane Austen Book Club naruby. Pihatá Aure je skvostná a víc nepátram, neni důvod, bavila jsem se. ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Aha, už vím, proč to nemá vysoké hodnocení. Zřejmě málo hvězd pochází od mužů... Totiž názor o tom, co se líbí mužům na ženách - nebo spíš jaké ženy, razím už nějakou dobu a vždy když to (jo a intelektuálně) sdělím, tak jsem málem ukamenovaná muži... Už je to jasné, ten film nelže - ani já, jenom pravda je někdy nepříjemná a mužská ješitnost a ego... jo na to vlastně ve filmu také narážejí... ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Není nad /nad/přirozenost, spontánnost žen. Z vědkyně bohyně. Z panenky v koutě, sexy lovkyně. Cinderellin, sen Sirén. Promenáda, pro "Adama" klan, merenda těl, s rozmyslem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Místy chytrá komedie, ale jinak dost nuda. Depardieu je tam ještě takovej ten drsňák, kterého hrál za mlada, ale už tam jsou vidět náznaky, které obohacují spíš jeho komické postavy jako v Kondomedii, Drž hubu nebo Asterixovi. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dalo by se namítnout že herci nestojí za moc, že scénář je hloupý a zápletka ještě hloupější. Dalo by se i tvrdit že Depardieu se do role zoufale nehodí a jeho jediným účelem je nalákat diváky. Dalo by se i s úspěchem pochybovat o schopnostech režiséra natočit slušný film. A dalo by se vytýkat že tahle komedie není vůbec vtipná. Všechno tohle je pravda. Ale stejně je to za tři. Protože Judith Godrèche, protože Aure Atika, protože Provence a protože navzdory všemu jsem se bavil. ()

eagle-eye odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, co to mělo být???!!! Frantíci jsou s komediemi totálně v řiti a Bimboland je toho zářným příkladem. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, jakých tu bylo už stovky. Příběh ošklivého káčátka, ze které se zrodí krásná labuť, do níž se zamiluje její princ. Taková popelka v moderním kabátku. Neurazí ani nenadchne... prostě průměr. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ptákovina je to vcelku zřejmá, co si budeme povídat. Ale pro mužskou část publika je to dokoukatelné - Judith a Aure neustále přitahují pozornost a podívání je to pěkné... ()

Reklama

Reklama