Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dávnými lety v 17 století chce bohatý vlastník ovcí pan de Perrone, bratranec královny Francie Anny, zastavit spolupráci s kardinálem Mazarinem, služebníkem Vatikánu. A tak jsou jedné noci pan de Peronne a jeho rodina zavražděni. Ruce si krví potřísnil kapitánem KKK, kardinálův pobočník. Jediným přeživším je Blanche, dcera, která je také jediným svědkem celého zločinu. O patnáct let později už Mazarin vlastní srdce celé Francie, a z Blanche se stala vůdkyně gangu žijícího z krádeží a zlodějin. A to si pište, že na pomstu nezapomněla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Nevím proč francouzští filmaři tak příšerně ztrapňují a točí takovéto ptákoviny ve stylu amerických odpadních béček – ztráta času. ()

Kordus odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem mohl vydržet do závěrečných titulků u takové nudné směsky blbostí... Tohle už se nedá označit ani jako parazitování na Třech mušketýrech. Tohle je posmrtně znásilňuje do análu! Bez lubrikantu! ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Odhaduju, že u Gaumontů se dlouho nahledali, než našli sebevraha, který je dost otrlý na to, aby podobnou zhůvěřivost režíroval. Scénárista dostal patrně za úkol napsat scénář, kde je úplně všechno, a to se mu konec konců patrně s velkou dávkou halucinogenů v krvi více méně podařilo, takže vznikl podivný, neuvěřitelně pitomoučký filmeček, kde se vedle sebe objevují postavy z Dumasových románů, drogoví dealeři a pseudohrdinové obdaření nejrůznějšími sexuálními úchylkami. Dialogy jsou neskutečně stupidní, takže je s podivem, že se při nich herci nečervenali studem. Herci jsou vlastně jediná zajímavost, kterou Blanche disponuje, ale Jean Rochefort je patrně tak starý, že už na něj začala doléhat senilita nebo neuváženým způsobem přišel o celoživotní úspory a s důchodem nevychází... Gérard Depardieu potřeboval nejspíš zaplatit jeden ze svých pobytů na odvykání alkoholu či snižování váhy a tak svou přítomností dělají krytí téhle trapnosti, kteráje ztrátou času i pro milovníky té nejbéčkovější podívané...Celkový dojem: 5 %. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem dost otrlý a mám rád špatné filmy, jak dokládá např. mé zcela upřímně míněné pětihvězdičkové hodnocení HOUSE OF THE DEAD a TURKISH STAR WARS či tříhvězdičkové hodnocení BOJIŠTĚ ZEMĚ. Ale tohle je strašlivý, blitkózní megashit. Herci hrají jako zfetovaní (ale narozdíl od BOJIŠTĚ to není legrační, ale smutné), v čemž jim hodně pomáhají neskutečně blábolivé dialogy a hudba je příšerná. A to všechno vám má připadat hrozně vtipné a cool. Obávám se že opak je pravdou. Tahle údajně akční parodie není ani akční, natož vtipná, nuda by se tu dala krájet a akorát vám zprotiví vaše oblíbené francouzské herce. Vyhněte se jí velkým obloukem a pokud už by se vám dostala v nějaké formě do rukou, neprodleně ji zničte jako já tu svoji na VHS. Protože je nebezpečnější než ta z KRUHU. ()

TeeAge odpad!

všechny recenze uživatele

Prúser královnej zbojníkov spočíva v tom, že napriek tomu, že je titulovaná ako komédia, bere sa pri tom smrteľne vážne. A to sa musí uznať, to je už iné umenie :D ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy bych chtěl být jako ty tři opičky .. hluchý, slepý a němý, protože vydržet tuhle slátaninu zasazenou do doby Tří mušketýrů (kteří se bohužel na plátně i mihnou) se nedá ani když máte smysl pro černý humor. Takže .. hluchý abych neslyšel ty příšerné dialogy (a ještě k tomu v dabingu) .. slepý kvůli hnusné hlavní hrdince, do jiné doby zasazeným kostýmům, obsazení Rocheforta a Depardieua a nakonec i kvůli nesmyslnosti příběhu samotného .. a němý? No dobře, jednu opičku beru na milost, abych vám všem mohl říct, že tenhle film si označení odpad víc než zaslouží. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Francouze - není v tom vůbec nic osobního, prostě mi ten věčně stávkující národ revolucionářů nějak není sympatický, narozdíl třeba od Norů. A po včerejším večeru, vyplněném částečným sledováním neskutečně dementního počinu "Blanche - královna zbojníků", konečně mám reálný základ - ospravedlnění své žabožroutské averze. Za tento fakt uděluji čestnou hvězdičku, protože jinak není co pochválit megapříšernému filmu s gigapříšerným scénářem (kdo to, svatá makrelo, psal a jakou chemií si prasil svůj odumřelý mozek velikosti hrachu?!), kvazipříšernými dialogy, ultrapříšernými kostýmy, superpříšernou hudbou a terapříšernými hereckými (ehm) výkony. O režii snad radši ani nemluvit, Bernieho Bonvoisina si představuji jako mužíčka v pomočeném pyžamu, s tupým výrazem, prstem v nose, povislým spodním rtem, ze kterého kane slina... a kolem něj krouží 4 statní pánové v bílých pláštích, dva drží síť a další dva svěrací kazajku. Co dodat? Můj polovička jen procházel kolem televize a ony zhruba 3 vteřiny mu stačily ke konsternované otázce: "Co to proboha je?!" A to viděl útržek jedné z nejnormálnějších scén tohoto... produktu. Zdejších 10% je až příliš laskavých, ale z výše uvedeného důvodu (ospravedlnění mého antifrantíkismu) je svým hodnocením podpořím. ()

LiVentura

všechny recenze uživatele

No tak tohle je do nebe volající drzost tvůrců....lehkovážný námět proložený nesmyslně moderní hudbou a tupými dialogy s herectvím pod psa....škoda jen, že se zde objeví v ne nevýznamné roli skvělý Jean Rochefort, kterému snad jen skrze jeho věk a málo nabídek můžeme odpustit...! První a doufám, že poslední paskvil, který hodnotím známkou odpad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Královna má zálibu v S/M praktikách, následník trůnu vypadá jako obtloustlý transvestita obklopený několika štětkami, kardinál je na chlapečky a rozjíždí drogový kšeft s kolumbijským kartelem, královnin superagent to hraje minimálně na tři strany, kardinálův poskok KKK má vlastní armádu se špičatými čepicemi, tři mušketýři zapomněli odejít včas do důchodu a jakási vůdkyně gangu jménem Blanche v tom zmatku chce pomstít smrt svých rodičů. Celé to je natočené naprosto bez náznaku něčeho, jako je humor. Jen pro otrlé! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že tá prehnaná westernová štylizácia ma celkom bavila... A zniesol by som aj trápny humor. Lenže film je ukážkou režisérskej neschopnosti - od nezvládnutých súbojov až po šialené lietanie medzi humorným a dramatickým vyznením aj v rámci jednej scény... ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka na entou! Ludvík XIV. pobíhající se svící v prdeli, Mazarin v batmanovském kostýmu šňupající koks od kolumbijské mafie, divoký západ, samurajové, guláš ,guláš, hnis a hnus! ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Je skoro trestuhodné použít tak dobré herce a tolik peněz na tak nechutnou šílenost. Navíc s přihlouplým pseudoposelstvím. A ještě k tomu využívá skutečné historické postavy v naprosto nereálných situacích. /9. 2. 2011/ ()

Ilicka odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud to mělo scénář, tak jeden z nejpitomějších, jaké jsem kdy zažila. Chvílemi jsem uvažovala, zda se nejedná o parodii westernu a francouzské historie, amatérskou rukou tvořenou. vždy jsem to ale zavrhla. Zírala s otevřenou pusou a můj mozek se nebezpečně přehříval hloubáním nad nenavazujícími scénami, jejich smyslem a tím, proč proboha kardinál Mazarin obchoduje s drogami. Představitelé hlavních rolí byli zoufalí, ano, i Jean Rochefort je započítán, hudba zoufale nepasovala, napětí si dávalo dovolenou a akce jsem odzívala. Kdyby tam však nebyla ta naprosto monstrózní halucinogenní vložka, možná bych se necítila natolik špatně. Takhle by film vypadat neměl. PS: CHtěla bych vidět obličeje těch, kteří se na to nechali nalákat do kina... ()

Jenda odpad!

všechny recenze uživatele

To je fakt debilní film. Rochefort a Depardieu musejí být v hodně vážné finanční situaci, že vzali roli v téhle laciné francouzské napodobenině trapných amerikých parodií, jinak by tenhle film obešli jak hromadu páchnoucích ho*en. Bože chaň nás před tímto filmem. A potrestej štáb ()

Blofeld odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný okamžik, kdy jsem se zasmál, byl po skončení filmu. Smál jsem se dlouho z radosti nad tím, že jsem přežil. Takže to má nakonec tu výhodu, že vám po něm bude všechno ostatní připadat vtipné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chceme natočiť film pre všetkých, ale najprv sa musíme ponaučiť z toho, ako piekli svoju tortu Psíček a Mačička. Aby sme náhodou nenatočili nechcene vtipný rádoby blockbusterový paskvil ( ktorým moderná francúzska kinematografia neraz o sebe dala vedieť - BELPHEGOR : FANTÓM LOUVRU, VIDOCQ, LARGO WINCH atď ). Toto je zatiaľ jeho najsvetlejší príklad ( v tom horšom zmysle slova ). ()

Reklama

Reklama