Reklama

Reklama

Porkyho odveta

  • Česko Porkyho pomsta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kamarádi zjišťují, že nenáviděný Porky si místo zničeného podniku pořídil zábavní loď. A že se jim hodlá pomstít. To by ovšem nebyli naši vynalézaví studenti, aby mu zase neprovedli něco nekalého… Kamarádi letos končí, ale momentálně věnují pozornost novému pornofilmu. Přistihne je slečna Balbrickerová – a je zle. Přestože si chce ředitel Carter ještě film prohlédnout – chlapci tvrdí, že jde o umělecké dílo –, protivná učitelka trvá na vyloučení nemravů, kteří ho přinesli do školy. Klukům se nevede ani při basketu, a tak jim roztleskávačky musí slíbit večírek se sexuálními hrátkami. Když naskáčou do bazénu, vezmou jim dívky oblečení, takže pak na party pobíhají nazí. Vše ale překazí nečekaný příchod rodičů jedné z roztleskávaček. Zklamaní kluci se rozhodují jet k Porkymu. Zjistí, že podnik na řece neobnovil, ale provozuje nelegální hernu na zábavní lodi. Cestou se Řízek seznámí s dívkou s krásnou postavou a ošklivou tváří. Nalepí se na něho jako žvýkačka. Nakonec kamarádi zjistí, že je to Porkyho dcera, a chtějí ji využít ke svým plánům. Dostanou se na loď, ale místní pochopové je chytí. Porky pak od nich žádá, aby prohráli státní finále v basketbalu, na kterém hodlá pěkně vydělat… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie a ještě lepší zakončení vynikající série o studentech Angel Beach High School. Musím zmínit některé z postav, jako třeba "prcka" Pee Wee Morrise či slečnu Balbrickerovou, na které jen tak nezapomenu. Film dále nabídne spoustu nezapomenutelných scének a neméně srandovních hlášek. Zápletka a příběh mi přišly opět zajímavé a dá se říci že svým způsobem celkem originální. Na scénu se po menší pauze vrací zase snobský majitel nočního podniku Porky, tentokrát však i se svou dcerou, která taky přispěje svou troškou do mlýna, takže je o parádní podívanou postaráno. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Lepšie zakončenie si táto skvelá séria azda nemohla želať. Pokračuje v tradícii prvých dvoch dielov - odkazuje hlavne na prvý (rozhovor v riaditeľni, väčší počet nahotiniek ako v dvojke, koniec á la jednotka). Síce to nie je tak zábavné ako neprekonateľná jednotka, ale kvalitná zábava je zaručená. Séria je retro 50s, ale inak sú to typické komédie 80s. Akurát jedinej veci sa tvorcom "darilo" chrániť - synth hudba. Chvalabohu, v trojke sú bariéry úplne zničené a ku konci sa môžeme započúvať do nádhernej syntetickej jednoduchej hudby plnej elektirckých bicích a synťákov. Porkyho Pomsta je dôstojné zakončenie jednej skvelej série - asi najlepšej, čo sa týka subžánru teenegerska komédia. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl celé trilogie, z níž se nám někam zatoulali policajti, naopak se seznamujeme se sexy švédskou studentkou Ingou, jak jinak, se motá kolem basketbalového zápasu, prudérní tělocvikářky Balbrickerové a Porkyho, který se vrací, aby se nechal znovu napálit, tentokrát i se svojí dcerou, která měla být podle oficiálního textu distributora ošklivkou se sexy tělem, a já tak opět bláhově čekal postavičku ve stylu Fantozziho dcery, marně.. A stejně tak i celý film působí poněkud nedotaženě, spousta scének vykrádá předchozí dva díly, těch opravdu vtipných tu najdete jako šafránu ( Řízek dělá kliky, maturitní ceremoniál..), tradiční pseudoakční finále vyznívá do ztracena, nicméně pořád se jedná o dost slušný snímek v rámci svého žánru, který navíc, co se této série týká, disponuje bezkonkurenčně nejlepším soundtrackem.. Jen mi uniká smysl samotného názvu, protože o Porkyho pomstě si můžete nechat jen zdát.. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Prcek a jeho kamarádi z Angel Beach se naposledy vracejí a s nimi tentokrát i nenáviděný Porky, který si svůj bordel přesunul na zábavní loď. Po slabší dvojce vrací třetí díl sérii zpátky na úroveň jedničky. Povedených vtipů je tu mnoho, jsou tu téměř všechny postavy z předešlých dílů - ředitel školy nebo paní Balbricková. Jen mi tu chyběli policisté, kteří jezdí hlídkovým vozem a vždy narazí na "naháče". Silné 3 hvězdy. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

A máme tu zakončení této trilogie z prostředí teenagerů z Angel Beach. Opět musím konstatovat, že film neztrácí pranic na kvalitě a že si udržuje poměrně vysokou laťku. Tento třetí díl se docela podobá prvnímu dílu, na scénu se opět vrací Porky a na našich starých známých hrdinech je, aby opět Porkymu překazili jeho čachry. Herci jsou totožní jako v předcházejících dílech a už se se svými rolemi evidentně sžili, takže po herecké stránce nelze nic vyktnout. Stejně tak po dějové stránce je film kvalitní a oproti současným teenage komediím je to inteligentní film, který nemá zapotřebí používat nejrůznější nechutné fórky. Tohle je totiž přirozeně inteligentní film, ve kterém sice nějaké to ňadro uvidíte, ale není to nijak násilnou formou. Ať si říká kdo chce co chce, mě se tahle série velmi líbila a užíval jsem si každý z těch tří filmů. Ale je asi dobře, že další díly už nevznikly, protože těžko si představit, jak by to mohlo ještě pokračovat. Takže toto pokračování rozhodně nezklamalo a bylo důstojným zakončením celé série, a jako takové si ode mne vysloužilo nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězd. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama