Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Diskuze

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Nadčasová komedie, nostalgie mého dětství. Dvojka Richard a Depardieu se nikdy neokouká.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Amper01

Podobne ako Veľký šéf s Belmondom, tradičné, pohodové a aj s exotickým prostredím. Mňa to vtiahlo do deja, splnilo očakávania a to sa cení. Proste nejaké jednoduchý nápad a okolo toho postavili celý príbeh, ale si teda dali záležať, to sa uzná. Aj exotické prostredie, podobne ako iný francúzsky film, kde šlo o nejaké sošky a stopy k pokladu, kde sa dostávame postupne až do exotickej Brazílie. Francúzi mali skutočne výborné filmy a aj dnes sú vždy lepší ako bársaké primitívnosti Hollywoodu, ktoré amíci chrlia na kvadrát. Asterix a Obelix alebo Nedotknuteľní, to sú len dva a takých je celá kopa.

Amper01

Amper01 (hodnocení, recenze)

SIMULINKA

Ale houby - je to jedna z nejlepších komedií vůbec :) a ta americká verze se může jít schovat...  Ale chápu - proti gustu žádný dišputát...

na příspěvěk reagoval breeder

Uživatel Amper01 smazal svůj příspěvek.

SIMULINKA

SIMULINKA (hodnocení, recenze)

Film me zklamal na to,ze je to original....Same stesti s Martinem Shortem a Dannym Gloverem,byl tisikrat lepsi......

na příspěvěk reagoval Amper01, Amper01

jusber

jusber (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, zda existuje ještě jiná verze CZ dabingu, než která je na DVD od Intersonicu? Na DVD je dabing ČTV z roku 1995 Oliva-Soukup, ale prý existuje ještě jiný. Díky za info.

Čarli....

Čarli.... (hodnocení, recenze)

Tak tahle komedie je opravdu velmi zábavná.Je to hlavně o smolařích,kteří si nikdy nedají pokoj a vždy se budou vystavovat nebezpečí.

Reklama

Reklama