Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Recenze (187)

dopita 

všechny recenze uživatele

Podle mě žádná sláva, film má pomalý tempo který ubíjí i docela vtipný pasáže a Pierre Richard je mi v tomhle filmu hodně nesympatickej. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Kopyto je možná tak trochu můj příběh, ale jinak u mě moc nefungovalo. Scény jsou na jedno brdo a vtipu taky moc nepobraly. Možná je film jenom už tak nějak přežitej, v osmdesátkách mohly tyhle vtipy možná krásně fungovat. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Film Kopyto je poklona žánru francouzské komedie.Tato komedie je plná protikladů a taky omylů.Komedie je to vcelku pěkná a melancholicky laděná.Dávám ji 4 hvězdy.Richard a Depardieu si zde výborně nahrávají. ()

agass 

všechny recenze uživatele

Scéna v klubu je geniální. Jakmile začal Depardieu rozdávat hlavičky, dusil jsem se smíchy. Velká škoda že toho spolu s Richardem nenatočili víc. ()

ekomo 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie při které se skoro v každém okamžiku válíte smíchy nad Richardovou neschpností. Richard a Depardieu jsou právem považováni za jednu z nejlepších hereckých dvojek v dějinách francouzského filmu. Oba herci, Richard ve své nemotornosti a Depardieu ve svém stylu vyjadřování, ze sebe vlastně tímhle filmem udělali dva vyníkající komiky. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Na sobotní odpoledne se to hodí. Několik takřka geniálních nápadů, jen bohužel ke konci film zpomalil a nebylo to ono. A vtip s opicí byl úplně mimo. Ale Pierre i Gérard hrají skvěle a na ty drobné nedostatky dají plně zapomenout. ()

hemul 

všechny recenze uživatele

Jeden z najoriginálnejších scénaristov Francis Veber, duchovný otec Françoisa Pignona (dedič tuláka Charlieho), si hravo poradil aj na režisérskom poste a nezaostal za Yvesom Robertom, režisérom série o blondínovi. Obzvlášť mu vyšla trilógia Kopyto, Otec a otec a Utečenci, v ktorej spojil Pierra Richarda a Gérarda Depardieu, dvoch famóznych hercov. Ten prvý hrá celým telom, je z rodu Funésa, len na rozdiel od funesovských hrdinov je tak trochu hračkou v rukách nemilosrdného osudu, teda Vebera. Funes dej určuje, Richard na dej reaguje, ale pozor! nie je to žiadny blbec, ako napríklad inšpektor Clouseau. Francois Pignon je v podstate génius. Depardieu hrá očami, je z rodu Gabina. A spolu to medzi nimi iskrí a horí. Jeden z najoriginálnejších scénaristov tak vytvoril jedno z najoriginálnejších hereckých spojení. Ak k tomu prirátame hudbu Vladimira Cosmu, vyjde z toho naozaj fantastická trilógia. To, že je neopakovateľná, sa ukázalo, keď Veber spojil Depardieua so Jeanom Renom vo filme Drž hubu. Tam hral skôr toho Pignona, aj keď sa tá postava volala ináč. Reno je skvelý, ale dvojica D plus R bola jedinečná. Ešte slabšie to vypálilo s tou Osinou. Ak by ste sa ma opýtali, ktorý film trilógie mám najradšej, bolo by to, ako keby ste sa matky opýtali, ktoré zo svojich troch detí má najradšej. Alebo lepšie - ako keby ste sa syna opýtali, ktorého zo svojich troch otcov má najradšej. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Film z doby, kdy jedna scéna za druhou následovaly přímočarou linii, z doby, kdy komedie byly tvořeny vtipnými scénami a jednoduchou zápletkou a kdy se člověk mohl smát jednotlivým situacím, osobnostem daných postav a tím sám sobě... ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Tak zatím nejlepší komedie s Richardem, kterou jsem viděl. Mám rád ten dobrodružný příběh, který je vtipný v každé scéně. Také je tu skvělá příležitost vidět Gérarda Deparieu v jeho mladších letech. Musím taky říct, že role vyštřovatele a drsňáka mu sedí velmi dobře. Např. ta scéna v tom baru poprvé a podruhé byla úplně boží. :) Kopyto předčilo moje očekávání. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

60% - Klasická komedie s Pierrem Richardem. Děj příjemně plyne, nejedná se sice o crazzy komedii nabitou gagy, ale i tak se budete celkem dobře bavit. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Gorila byla vyloženě trapárna. Jak je tento film spíše trapný, tak pak Uprchlíci jsou vtipní. Toto bych znova vidět nechtěl. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Těžko dnes najít komedii, u které bych se takto od srdce zasmál, jako u tohodle a jemu podobných filmových pokladů z minulých let. ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Když hraje někde Pierre Richard, tak je jasné, kam se bude dílko ubírat. Tahle komedie je navíc založena na protikladu obou hlavních představitelů. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Další komedie, kde se spolu setkají Pierre Richard a Gérard Depardieu. Průměrná, lehká komedie - nic víc, nic míň. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Klasická Richardova parketa. Některé gagy jsou podařené, jiné méně. Ve většině jeho ostatních filmů jsem se ale bavil mnohem víc a ani charismatický Depardieu neposouvá hranici kvality o stupínek výš. ()

Reklama

Reklama