Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Recenze (187)

fandalehy 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých komedií s roztržitým Pierrem Richardem, kterému sekunduje mladičký Gerard Depardieu. Kopyto sice nedosahuje kvality třeba Velkého blondýna nebo Hračky, přesto je to lepší průměr toho co P.R. natočil...navíc má výborný soundtrack - od Vladimira Cosmy tuším. ()

whisker 

všechny recenze uživatele

Francouzká klasika stejně dobrá jako ta naše česká, Pierre Richard jeden z mých oblíbených hereckých komiků mi tu připomíná našeho Luďka Sobotu s tím rozdílem, že měl u sebe stejně zkušeného bouřliváka někdy taky komika Gérarda Depardieu, který byl pro film velký přínos. ()

Homer.p 

všechny recenze uživatele

Minimálně do poloviny naprostý komediální masakr. Ke konci to již trochu zpomaluje, ale pořád jsou zde nezapomenutlné scény (vězení, apod.). Nejvíc mne ale dostala scéna na letišti, jak si Richard propíchl brčkem málem nos anebo, jak dal Depardiemu pohlavek, když rozptyloval dým z cigarety. Prostě paráda. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší Richard, navíc doplněný o ranaře Depardieu. Jedna hláška střídá druhou a bránice si neoddechne ani na chvilku. Naprostá esence Richardovských smolařů a potrhloušů zasazená do akčního děje hledání jeho ženského protějšku. Nejlepší scény: letiště s vozíkem, rozhovor v letadle, návrat do baru, vězení, včela... Prostě všechno. Plná palba... ()

crjules 

všechny recenze uživatele

Pro me jedna z nejlepsich komedii s P.Richardem. Ta dvojce spolu s Depardieuem fungovala! Scena se solnickou v letistnim bufetu, Richardova roztrzitost, facka pri rozhaneni koure...tohle komedialni mistrovstvi me privedlo k slzam smichu! Gerard tady cely film skvele sekunduje. Ano, zase ta stara, dobra francouzska komedie! Rikam to porad :) ()

fantomas19 

všechny recenze uživatele

* Pierre Richard (Perrin, ktorý nemal v živote vždy šťastie) * Gerard Depardieu (Campana, ktorý dáva prednosť logickým záverom) * smola, smola & smola * ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný druh komedie..tedy.. komedie co se už netočí, ale ve mě nikdy neumřou... nebo, kurwa jak to mám napsat ?? Pierre byl neskutečnej, jen ho vidím tak mám hubu vod ucha k uchu. Takovýho pičuse aby člověk pohledal..Kopyto podle mě patří k jeho špičkám :-) ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Komediální protikladná dvojice nemá chybu. Chce se to pak podívat na Drž hubu, kde se role mění. Ale už bez Piera. ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Není to úplně na 100%, ale pěkné 4.5 hvězdičky jistě. Francis Veber mě opět nezklamal. Nudná pasáž, a kde to vázlo bylo vždy v tom klubu. Ale jinak příjemná komedie, několikrát jsem se smál opravdu nahlas... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Bravurně natočený snímeček s již menší obvyklou dávkou smolařství hlavního protagonisty. Film slouží čistě k pobavení, není třeba v něm hledat jakékoliv složitosti. Prostě si sedněte a bavte se. Mohu jen doporučit. 8856/8947///*** a půl ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard bol pre takéto úlohy ako stvorený. A dvojica s Depardieu bol výborný ťah. Milá komédia, plná trapasov a humorných okamžikov. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

P. Richarda a Gérarda Depardieu jsem už viděl společně ve filmu  Otec & otec. Jsou to sice dva protikladné typy, ale protiklad zde není zvýrazněn tak moc, jak by bylo třeba. Zpočátku ano, Perrin naráží do dveří, padá atd, zatímco Campanovi se nic neděje. Postupně se ale smůla přelívá i na něj, ale též opět na Perrina, takže vlastně není zcela jasné, kdo je opravdový smolař. A právě tyto drobné nehody jsou hlavní humornou výplní. Všechno ostatní je jen omáčka, která ale dost často lehce nudí. ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Film postavený na jen na smůle hlavního hrdiny a jeho patáliích by byl pravděpodobně pěkný propadák, ne ovšem je - li představitelem hlavního hrdiny Pierre Richard. Celkem svižná komedie byla už ke konci taky trochu utahaná, ale stále poskytuje příjemnou zábavu. Při závěreční scéně jsem se otřepal hrůzou: Proboha jestli se dají hohromady budou trávit svůj život neustále v obvazech.... ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Oba herci podali dobrý výkon. Originální je i ústřední myšlenka filmu tzn. že jeden smolař přitahuje druhého. Ale scénář bohužel pokulhává. Velkou část filmu tak vyplňuje situační humor kde Richard do nečeho naráží nebo někam padá. A to je škoda. ---== 68% ==--- ()

Reklama

Reklama