Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Recenze (187)

sha.piro 

všechny recenze uživatele

Tohle spojení Depardieu-Richard šlape jako stroj a divák se příjemně baví. Jistě by se našlo pár věcí, které mohly být více dotažené, ale i tak se k tomu snímku člověk rád po čase vrátí... ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipné a vždy se na to rád podívám, ale je chybou scénáristů, že dali do jihoamerického deštného pralesa kobru černou a gorilu, protože ty žijí pouze v Africe..... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tady smůla dostává úplně jiný význam. Katastrofa, jednoznačně katastrofa. 😀👍 Dokonalá komedie plná smůly. Dostat se do tak extrémních situací, že se už ani nezdá možnost to napravit. 😀 Poznámka: Tolik úderů do hlavy v jednom filmu jste ještě neviděli. 🤣 Poznámka: Škoda že takových komedií není více. 👍 Poznámka: Závěrečná scéna vás dostane. 🙂 Soundtrack. Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

durkes 

všechny recenze uživatele

Herectvo Pierra Richarda založené na trapnostiach je len pre určitý okruh divákov. Filmu to nestačí. Slabučké ako káva, keď som zabudol vsypať do kávovara novú kávu a stará už došla. Podobný typ herca je neskôr v americkej podobe Jim Carrey, ktorého z duše neznášam. Takže toto nie......a nezachráni to ani ešte mladý a dobrý Depardieu (za neho jedna hviezda). ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Já také moc na magii nevěřím, ale v životě jsou občas opravdu neuvěřitelné magické příhody, že by na ni člověk věřil... Takže kdo ví... A hlavně, že jsou v životě takovéto kouzelné filmy a navíc s kouzelnou hudbou (tady jak jinak než Vladimíra Cosmy), která zní tak pohádkově, že už od začátku musíte cítit, že tento příběh dobře dopadne. ()

futislav 

všechny recenze uživatele

Neotřelý scénář, skvělí herci, pár slabších míst poplatných době. Podstatné je, že se divák nenudí a geniálně jednoduchá a jednoduše geniální zápletka dokáže bavit celou dobu. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Tak tu dvojku bych chtěl mít za sousedy... :))) Jinak parádní komedie... Navíc Pierre Richard a Gérard Depardieu prostě patří k sobě....!! ()

eli.s 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenahraditelná legendární dvojice potrhlého a bezprostředního smolaře Perrina a seriózního detektiva Campana. Devadesát jedna minut opravdového pobavení, po kterých mi nezbývá než popadnout dech a utřít si slzy smíchu. ()

ronin zabak 

všechny recenze uživatele

Když se dvojice komiků a perfektních herců sejde v jednom filmu, nemůže to dopadnout špatně. Všechny Hollywoodský komedie nechávají daleko za sebou. A pokud jste opravdovými fanoušky této dvojice, tak vřele doporučuju Uprchlíky. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle nejzábavnější film s dvojkou Depardieu, Richard. Spousta úžasných a vtipných nápadů. Smůla je mrcha a krásným (i hudebně) závěrem. 92%. ()

StarFsh 

všechny recenze uživatele

Prvý, trošku slabší film z trilógie, dnes už klasických komédií, tria Richard - Depardieu - Veber, ktorý pre túto trojicu poslúžil skôr, ako úvodná "oťukávačka". ()

woody.birch 

všechny recenze uživatele

Normálně, když jedna postava postřelí druhou, je to docela trága. Když to ovšem předvedou Pierre Richard a Gérard Depardieu, můžete se potrhat smíchy. ()

Reklama

Reklama