Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

U nás docela neznámá komedie s Pierrem Richardem a Depardieum. Vycházející z jednoduchého nápadu, který je vytěžený na maximum. Mimo to to tahá mladé herecké ústřední duo excelentně dabované Soukupem s Olivou, ve vedlejších rolích Filipovský a Vilhelmová. Příjemné, doporučuju jako letní komedii. 7,5/10 ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Pohodová francouzská komedie. Mnohem víc než situační komika (vrážení Pierra Richarda do věcí po chvíli omrzí) mě bavily hlášky, některé jsou geniální. Chemie mezi ústřední dvojicí zatraceně dobře funguje. Nikdy dřív mě to nenapadlo, ale kdyby se Depardieu tolik nevyžral, tak mohl mít slušnou kariéru jako akční hrdina, toho drsného detektiva mu tu opravdu věřím. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kopyto a Mňouk. Což o to, jing a jang se jako navzájem opačné síly mohou doplňovat, jenže v přítomnosti účetního Perrina byste museli mít v rodném listě u matky napsáno „Štěstěna“, aby to fungovalo. Pokud jste jen normální člověk, jste v pasti a jeho pryskyřice bude i na vašich podrážkách.. Richard je tu tradičně za idiota s uvědomělými chvilkami a Depardieu s účesem Adama Vojtěcha buď někoho mydlí, nebo se jen konsternovaně dívá na svého kolegu, co to zase provádí. A světe div se, ono to funguje.. „Pohyblivý písek chce klid..“ ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Spojení nešikovného úředníka nosícího smůlu a ostříleného drsného detektiva v jeden pátrací tým, je kombinace, která si přímo říká o humorné situace. Sestava Pierre Richard – Depardieu, je sázkou najisto, navíc pod režijní taktovkou Francise Vebera, klasika francouzské komedie. Film přesto nedostál mému očekáváním. Například OTEC A OTEC, je jistě lepším filmem. Nejlepší hláška: „Mám tanec v krvi.“ 67% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po skvělé zábavě s Hořčicí jsme si dali i Kopyto, další ze známých francouzských komedií s Pierrem Richardem. Byli jsme zvědaví na jeho spolupráci s Gérardem Depardieu. Ta se vcelku povedla a opět to byl příjemný večer s fajn komedií. Nicméně se nemůžu ubránit srovnání s Hořčicí, která se mi zdála lepší. V Kopytu se bohužel už objevilo tu a tam hluché místo a ve druhé polovině snímku se smůla hlavního hrdiny už začínala opakovat. Závěrečná scéna byla ale krásně a naivně kouzelná. Kopyto si za fajn večer rozhodně tři nadprůměrné hvězdy zaslouží, stejně jako doporučení pro ostatní. Sám už se těším na další filmy s Pierrem Richardem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na letisku Orly v Paríži a v meste Acapulco v Mexiku. (dyfur)
  • Pierre Richard zde jako hlavní hrdina vystupuje pod jménem Francois Perrin, stejně jako ve filmu Hračka (1976). (Evbad)
  • Opici, která unese Francoise Perrina (Pierre Richard), hrál americký kaskadér. Měl však problém unést jak Pierra Richarda, tak i mnohem lehčího namaskovaného dvojníka. Z toho důvodu byl vyroben model vážící několik set gramů. Když se poprvé natáčela scéna, ve které se opice s Perrinem zhoupne po liáně, kaskadér manévr nezvládl a spadl na zem. Všichni na místě si mysleli, že je ten člověk mrtvý. Naštěstí si ale z incidentu odnesl jen drobné pohmožděniny. (Bernhardiner)

Reklama

Reklama