Reklama

Reklama

Jak se staví sex room

(pořad)
  • USA How to Build a Sex Room
Trailer
Reality-TV
USA, 2022, 38–46 min

Účinkují:

Melanie Rose

VOD (1)

Obsahy(1)

Sexuální život těchhle párů by potřeboval nějak okořenit. Designérka Melanie Rose pro ně proto v pikantní reality show navrhne tajné rokenrolové doupě nebo luxusní lázně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

PanLord 

všechny recenze uživatele

Co se týče sexu, zajímavá myšlenka, které bych se klidně i chytil, mít tak volnou místnost a ten barák. Jinak naprostá ztráta času, kdy jste svědky dekadence americké společnosti, jejíž členové ve vlastním domě chodí v botech od venkovních psích hoven a hrají si na největší kamarády celého světa, protože Emerika je prostě nejlepší země na světě. Podle Instagramu jsou zúčastnění Cčkoví herci a influenceři. Nečekejte autentický zážitek, protože to v tom roomu nakonec ani nedělaj. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Nápad to možná není špatný, ale moc to prostě nefunguje. Hercům člověk jejich role pořádně nevěří, protože půlka z nich umí nasadit akorát "americký úsměv" a otlapkávat svůj protějšek, který hraje stejně mizerně. A většina přeměněných pokojů připomíná spíš klasický přeplácaný americký hotelový pokoj. ()

Reklama

KajlQ 

všechny recenze uživatele

Dobrý den, tady Ludmila Uzdichcalová, 69 let no a chtěla bych okořenit sexuální vztah s mým manželem Bořkem, protože holt to není to co dřív, prostě už moc nestojí a nebaví mě se od něho mlátit cepem na obilí a radši bych to vyměnila za pořádný bičík. Tak nás napadlo si trochu vylepšit naši ložnici, kterou jsem zdědila po svém dědovi a proměnit ji na sex room.- Úplně vás chápu paní Uzdichcalová, ale ještě předtím než navrhnu vaše sídlo lásky, ukážu vám pár věcí, které by se do vašeho pokojíku mohli hodit. Tady máme třeba kaktus, můžete strčit třeba doprdele. - No, Bořek to má rád tvrdý a rád si strká věci do jeho řitního otvoru, myslím že by se mu to mohlo líbit.- A samozřejmě ještě předtím si můžete bičíky otestovat na vaši prdeli a můžete se nechat vypleskat tady od pana Šaolina a já jidu zatím s pochybným plešatým pánem navrhovat váš pokoj. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Reality-show "Jak se staví sen" akorát místo bytu se staví sexroom a místo čechů jsou zde typičtí amíci s jejich otravnou náturou - všichni strašně přehrávají svoje emoce a neustále mají pocit, že veškeré své myšlenky musí doslova vyblít na kameru. Pokud na to má někdo čas a náladu, asi špatně neudělá, ale úplně si nejsem jistý, proč by na tohle chtěl někdo dobrovolně koukat 8 hodin. Jinak jde ale samozřejmě o čistě průměrnou, bezmyšlenkovitou zábavu, která svůj účel hádám splní. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama