Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perfektní džob pro soukromé očko kapitána Jeroboama Barkera-Ryndea (Terry-Thomas) - má za úkol jen někoho sledovat, a všechny výlohy jsou přitom hrazeny! Jenom ten luxusní hotel je nějak divnej, všichni chodí v županech, strašně tu všude táhne a fanatický fitness instruktor Rumbelow (Eric Sykes) trvá na tom, že každý nově příchozí se musí podrobit vstupní prohlídce! Dobrodružné vyšetřování záhadných vražd v soukromém sanatoriu se neobejde bez drobných nedorozumění a četných boulí na hlavě, povídat by o tom mohl i detektivní inspektor Hook (Lionel Jeffries). (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pollockův dobře čitelný rukopis. Bláznivá komedie, která v mnohém připomíná čtyřdílnou sérii s Miss Murple (Margaret Rutherford). Dobře fungující hudba, která na rozdíl od Village of daughters nezačíná a nekončí jen závěrečnou písní, ale nesmazatelně se promítá do celého snímku (čímž také nejvíc připomíná zmiňovanou Murple sérii)- hudba ve všech vzpomínaných filmech je dílem Rona Goodwina. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Zábavná krimi-komédia s osvedčeným Terry-Thomasom v úlohe súkromného detektíva. Očakával som síce viacej situačného humoru, aj tak však dokázal Polockov film pobaviť. Významnou mierou sa prezentuje nápaditá hudba. Druhý komentár, tretie hodnotenie. ()

Reklama

Reklama