Reklama

Reklama

Lhář na plný úvazek

  • Francie Menteur (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jérôme je nenapravitelný lhář. Jeho rodina a přátelé už nemohou snášet jeho každodenní výmysly a dělají vše pro to, aby jeho postoj změnili.. Jérôme však neposlouchá, co mu vyčítají, a propadá se do lží stále hlouběji, až ho jednoho dne zasáhne božská kletba: jeho lži se začnou stávat skutečností. A tehdy začíná skutečná noční můra. (Vertigo International)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (27)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku milá a zábavná komédia, ale musím trošku ubrať hodnotenie, nakoľko u Tareka Boudaliho som zvyknutý na podstatne kvalitnejšie komediálne pecky. Toto bol len taký slabší odvar, pri ktorom išiel tak na pol plynu. Odkaz pekný, ale hlášok tu bolo menej a potenciál scenára dosť nevyužitý. Inak ale na oddych je tento snímok super. 65 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jakoby Tarek Boudali bez Philippe Lacheaua ztrácel pevnou půdu pod nohama. I když hlavní viníkem bude nejspíše všeuměl Olivier Baroux (v tomto případě scénář a režie), protože se zápletkou o notorickém lháři, kterému se jeho vlastní nepravdy začnou zhmotňovat, se dá na v rámci nenáročné situační komedie pracovat  mnohem efektivněji. ()

Reklama

OJan odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět. A šlo z něj rozhodně vytěžit více než pouhou nic neříkající komedii, která ještě k tomu není vůbec vtipná. Někdo může říct, že je to film vhodný po náročném dni. Takového člověka považuju za lháře na plný úvazek, protože kdybych přišel večer domů utahaný a pustil si tohle, tak půjdu spát spíš naštvaný a unuděný, než s veselou náladou. Podstatou to může připomínat mnohonásobně lepší snímek Lhář, lhář. Zdejší zápletka je však položena trochu více ve fantasy, což by vůbec nevadilo. Bohužel tvůrci ani z tohoto fantasy ladění nevytěžili mnoho a počin tak do vod naprosté nudy propadá ještě hlouběji. Ničím nezaujmou ani postavy, všechny jsou totiž nevýrazné. Nezábavné jsou také vyobrazené lži. Naplno jsem se nezasmál ani jednou, i když pár vydařených vtipů přece jenom bylo. Jinak to ale byla 93 minut dlouhá nuda takřka bez ničeho, čemu se dá říkat komedie. Proti francouzské komediální kinematografii nic nemám, jen tohle je fakt přešlap, který snadno zapadne a mě fakt nezaujal. |5%| ()

John80 

všechny recenze uživatele

Film natočený z dvoch uhlov chlapíka, ktorý klame a klamstvo sa mu vypomstí tým,že sa mu to vypomstí kliatbou ,ktorá sa mu naozaj udeje a v druhej polovici filmu sa začnú diať veci, ktoré by sa udiali ak by neklamal ,lepší spôsob , na Francúzsku produkciu netreba od toho veľa očakávať , slabšia komédia ,zopár vtipných hlások ale myslím,že raz stačilo vidieť 2* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ajéje! Že by Tarek Boudali poprvé narazil? Po všech jeho předchozích komediích, které jsem hltal naplno a které mě vždy rozesmály ad absurdum, přišel s hodně slabým kouskem, u kterého jsem se nezasmál téměř ani jednou! Nápad, kdy notorický lhář lže všem a všude a jednoho dne se všechny jeho vyřčené lži promění rázem v realitu, je na komedii jak dělaný, ale jak kdyby zde tvůrcům chyběly koule to více rozjet a celé je to prostě jen strašně nudné a nezábavné. Jednotlivé lži a detaily jsou přízemní a sterilní, postavy jsou jen zapomenutelné figuríny a děj je šíleně nezáživný. Z tohohle nápadu se dalo vytřískat daleko více, jedna hvězda za nápad, ale krom něj jde o strašný přešlap. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Scéna, viditeľná už v traileroch, kde Artus stráca kontrolu nad vozidlom, si vyžiadala dva dni natáčania. Trik spočíval v inštalácii vodiča do auta, ktorý mal prostredníctvom celého strojového zariadenia možnosť riadiť vozidlo, zatiaľ čo Artus a Tarek Boudali hrali svoju scénu v kokpite. (Arsenal83)
  • Scenár sa prerábal 6 mesiacov s niekoľkými malými adaptačnými zmenami ako počet postáv, použité klamstvá, koniec filmu atď. (Arsenal83)
  • O cameo režiséra Barouxa sa rozhodlo priamo na pľaci, nebolo to v scenári. (Arsenal83)

Reklama

Reklama