Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Nicole Smith se vám přestaví v úloze sexy Colette, která v temném světě špiónů a podvodů musí spolu s China Smithem (Michael Nouri) čelit šéfovi CIA Jamesonovi. Ten zneužívá své postavení ke zničení svých protivníků, kteří vědí o jeho nelegálních obchodech s drogami. Ztracený počítačový disk přinutí Colette a jejího přítele vstoupit na území plné explodujících bomb a postavit se tváří v tvář proradným partnerům a speciálně vycvičeným zabijákům. (Davay Home Video)

(více)

Recenze (5)

JFL 

všechny recenze uživatele

První velkou "hereckou" roli si Anna Nicole Smith odbyla v pokračování o dva roky staršího průjmového bijáku "DaVinci's War", který je sebestředným projektem Joeyho Travolty, staršího bráchy Johna Travolty. V optimistickém pohledu by se mohlo zdát, že "Do krajnosti" vyžaduje pro pochopení děje znalost předchozího snímku, ale pravda bude prozaičtější: film prostě nedává žádný smysl. Vyprávění je roztříštěné mezi několik stran (Travolta, italská mafie, Anna Nicole Smith, vyšinutý veterán z Vietnamu, kněz), vedle toho je zde několik dalších dílčích postav (Bobby Sixkiller obdařený dvěma životy, zabijačky v pověření záporáka) a kopa zašmodrchaných linií. Ale při tom u drtivé většiny postav nejsou vůbec jasné jejich motivace, ba dokonce ani jejich role v příběhu, neřkuli, že s výjimkou scénářem diktované potřeby pravidelně oscilovat mezi jednotlivými postavami nemá vyprávění vůbec žádný McGuffin, ani jakýkoli jiný hybný prvek. Z celkového chaosu a plejády nesoudných hereckých exhibic samozřejmě vyčnívá Anče, a to nejen díky svým až směšně asexuálním přednostem, které pro oblažení lačných diváků předvede dosytosti hned na začátku. Mnohem zásadnější je u tohoto chodícího amerického předobrazu Ivety Bartošové tupost a topornost prostupující veškeré její scény, obzvláště ty dialogové. Vážně by mě zajímalo, koho napadlo (osobně to tipuju na jeden z finálních podlých žertů marnotratného miliardáře J. Howarda Marshalla), že zrovna ona má hrát agentku CIA, navíc pracující v utajení, tedy postavu, jejíž esenciální vlastností by měla být chytrost a vynalézavost, což jsou vlastnosti, které se s s esenciálně pasivní a objektivizovanou představitelkou v žádném případě neasociují a které ona není schopná zahrát. Nicméně právě sekvence s Annou Nicole Smith pozvedají patlalský zetkový mišmaš na rovinu hurónské campové zábavy. Jenže v celém filmu je jich příliš málo, aby z něj udělaly koukatelnou zábavu. I když velkolepě finále si svou nablblostí, klišovitostí i svým famózním wow efektem zaslouží post na pantheonu hovadských sekvencí v dějinách braku, nedokáže zahnat pocit ze ztraceného času a promarněných šancí na velkolepý camp. Vše vynahrazuje nadcházející Ančina Smrtonosná past, neboli její opus magnum "Mrakodrap". ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Potom co se Anna Nicole Smith mihla na stříbrném plátně jako ozdoba v Coenovic ZÁSKOKU a třetí BLÁZNIVÉ STŘELE, zachtělo se jí hlavních rolí a podezřelý béčkovo-céčkový režisér, scenárista, producent a herec v jedné osobě Raymond Martino jí nabidl hned dvě - ex-agentku CIA Collette v DO KRAJNOSTI a o dva roky později pilotku dopravní helikoptéry Carrie v MRAKODRAPU. První film je shit, druhý také ale výrazně zábavnější. A ano, Joey Travolta je skutečně brácha Johna Travolty. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako v prípade Mrakodrapu máme do činenie s céčkovou (lepšie povedané „zetkovou“!!!) produkciou a celý „film“ stojí a padá na tom, že A.N. Smith sa vyspí snáď s každým, kto sa vo filme mihne a samozrejme vždy odhalí svoje balóny, pričom jeden prsník A.N. Smith je asi tak veľký ako moja hlava. To by malo byť potešujúce pre mužské oko, ale čo z toho, keď do ksichtu vyzerá ako kríženec nejakej nepodarenej odpornej blonďatej barbie a gorily, pričom ma vzrušuje asi tak, ako plný kontajner smetí Príbeh, dej, herci, kulisy sú na prd, všetko je katastrofálne!!! Škoda reči a zabitého času, ble... ()

Reklama

Reklama