Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Doručovatelské trasy Erin, Mac, Tiffany a KJ jsou přerušeny den po Halloweenu roku 1988, kdy nevědomky cestují časem. První řada dívky provází při hledání cesty zpátky domů do roku 1988. Cestou se setkávají se členy dvou v čase cestujících frakcí, které bojují o kontrolu nad během času. Ocitnou se tváří v tvář vlastní budoucnosti a jsou nuceni vyrovnat se s tím, jak se jejich životy vyvinuly. (Prime Video)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (10)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je nad slunce jasné, že Paper Girls budou srovnávány a obviňovány z parazitování na Stranger Things, ovšem vzhledem k tomu, že komiks vyšel ještě před nimi, je to celkem nesmysl. Osobně sem zatím četl dva ze tří komiksů (třetí u nás teprve vyjde) a i když to pro mě nebude topovka a srdeční záležitost, zajímavost se mu upřít nedá. A seriál je na tom podobně. Změny oproti komiksu tu samozřejmě jsou, ale jinak se seriál svého předobrazu snaží celkem věrně držet a to včetně typově dobře vybraného obsazení. Titulní čtveřice holek nejsou žádné miss sympatie a je celkem těžké si k nim hledat cestu (což platí i v komisku), ale zároveň je třeba ocenit, že jde stále o vyplašené puberťačky, které se připletou do něčeho kde se bojuje a cestuje časem a úplně racionální chování když vůbec netušíte která bije asi není na místě....60% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Na první pohled seriál svádí k tomu, aby byl srovnáván se Stranger Things, v centru dění je pár teenagerů, kteří jezdí na kolech a pocházejí z osmdesátých let, ovšem Paper Girls jsou stylově odlišné. To možná někoho zklame, ale nemám pocit, že by tvůrci slibovali, že půjde o variaci na hitovku od Netflixu. Co se týče hlavních postav, tak chvíli trvá, než si k nim člověk najde cestu (a u některých to nevyjde vůbec), ale minimálně jsou zapamatovatelné. A pokud jde o to, že někomu vadí rozmanitost ústřední čtyřky (i když nechápu, proč by měla), pak je na místě zmínit, že s tím přišli komiksoví tvůrci, ne seriáloví. Paper Girls asi nejsou něčím, co změní žánr, ale jde o relativně zábavnou podívanou, která by si ale zasloužila větší rozpočet. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

8/8 Z adaptací komiksů Briana K. Vaughana / Cliffa Chianga můj zdaleka nejoblíbenější počin. Škoda, že pokračování nebude. Ale i tak vznikla série, která je plná nostalgie po dětství prožitém v amerických 80. letech (u nás jsme se s tímhle fenoménem seznámili o dekádu později), autobiografických prožitků (Vaughan tak studoval filmovku v 90. letech) a navíc je tu cestování časem. Ideální kombinace. Herecky září ve vedlejší roli Adina Porter jako záporačka. Ať už jdete od seriálu ke komiksu nebo obráceně, užijte si to. ()

Hopeman odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho ránovečera se potkaj Tmavula,Činka,kluk z T2 a Žíďa načež zjistěj že sou vlastně best-nejky a jdou rozvést "jedny!" noviny .... jakmile misi splněj (šecko zrůžoví), tak se všechno strááášně posere a T2 kluk střelbou do stropu střelí Činku a v tento moment se chtěl kameraman oběsit a serijál měl skončit....ale jak všichni víme ,když je něco fakt hrozný tak toho dostaneš osmkrát víc!   - rozhodně žádný "Stranger girls Things" se nekoná .....to i Majka z Gurunu je proti tomu Epos. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrný seriál, z kterého čiší klasická, nízkonákladová TV produkce. Děj s prvkem cestování časem je nekonzistentní, partička 4 náctiletých holek se seznámí během pár minut a to, že jsou v budoucnosti a střetly se se svým já je podáno jedním pohledem na fotku, visící na ledničce. Nicméně děj, kdy se střetávají se sebou samými, nebo rodinou, je fajn, ten s frakcemi Cestovatelů už moc ne. I když se to tady hraje na notu devadesátek a zazní tu dost dobrých songů, ta komplexnost ala Stranger Things chybí. Což platí i o provázání děje s nebezpečnou odnoží Cestovatelů, kdy hned v pilotní epizodě se objeví dokonce mrtvola a trocha krve a "šéfová" se tváří hodně krvelačně, aby se pak ztratila a zase objevila a tak dookola . Zaměření se na teen diváka je vcelku evidentní, takže se vše tomu přizpůsobilo, nic hororového tu nečekejte. Ani napětí tu moc není, prostě seriál pro nějaké to odpolední nenáročné podívání pro rodinku s dcerami. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama