Reklama

Reklama

Ďáblova hodina

(seriál)
  • Velká Británie The Devil's Hour
Trailer

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Lucy se probouzí každou noc přesně ve 3.33. V jejím životě už dlouho nic nedává smysl. Ale odpovědi leží někde na konci série brutálních vražd. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nenápadná a nezaslouženě zastrčená detektivka, která v sobě kombinuje prvky thrilleru, klasické kriminálky, mysteriózní sci-fi a hororu a aby toho nebylo málo. všechno to překrývá chytrým ovšem nepřekombinovaným a (i když to tak zkraje nevypadá) přehledným příběhem.  První dva díly sice divák nebude tušit která bije a je opravdu potřeba dávat pozor i na detaily, ale když do sebe začne postupně všechno zapadat a v posledním díle nám to tvůrci pro jistotu ještě dovysvětlí, je to velká paráda. V poslední době je dost seriálů,které si hrají s mysteriózními prvky a snaží se motat divákům hlavy, jenže nakonec jako kdyby nevěděli kudy kam a vyšumí do ztracena. V případě Ďáblovi hodiny tvůrci moc dobře věděli co chtějí a je to dost znát...90% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaverecna epizoda u mna dvihla uroven tohto serialu. Jessica Raine je uveritelna a hlavny "sedivak" v tom minimalnom priestore v predoslych epizodach posobi uhrancivo. Mam rad tento typ paradoxov a bez toho, aby som viac prezradzal, serial dalej odporucam. Par epizod mi prislo trochu lacnych...povedzme prilis citatelnych a nalinkovanych, ale co uz s tym. Slabsie stvorhviezdie. Nebyt slusneho zaverecneho dielu je to max. priemer. 65% Skuste moze vam sadnut. Aktualne vysoke hodnotenie (84%) vas rozhodne nalaka. Podobne spracovanie sme tu uz vsak neraz mali. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Takhle originálně pojatou detektivku jsem fakticky nečekal. Trochu mě tak ve výsledku zamrzelo, že se první řada neprotáhla na víc dílů než jen šest. Amazon v poslední době překvapuje čím dál tím více, přináší nám divákům zajímavé projekty. Herecky nemám sebemenších výhrad. Peter Capaldi coby vrah skvělý, te si svou roli střihl s patřičnou dávkou grácie....Ale přímo obrovským překvapením pro mě byla Jessica Raine. Ta se s rolí starostlivé matky poprala na výbornou. Doufám, že se jí v budoucnu dostane daleko větší pozornosti. Jinak seriál sází dost na mystično a scifi prvky. Prvních pět dílů tak nadhodí nespočet otazníků. A já jsem coby sledující ani nevěřil, že by tvůrci dokázali zodpovědět většinu z nich. Ale mýlil jsem se, a to na plné čáře. Poslední díl mi totiž jednoduše zavřel hubu. Jo, tohle Velké Británii vyšlo. Za mě dávám naprosto zasloužených 8/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! První díl mě absolutně nijak neoslovil, neboť je nebohý divák nemilosrdně hozen do víru dění, kde nic nedává ani zblo smyslu a já bytostně nenávidím, když něčemu nerozumím. První díl byla tedy jen taková chaotická jízda, kde vám bylo představeno několik ústředních postav. Poté však pozvolna seriál začal získávat jasnější kontury a stávala se z něj silně návyková jízda, která vyvrcholila závěrečnou epizodou, kde jsem upadl do seriálového transu a nevnímal okolí, což už se mi u seriálu nepoštěstilo pekelně dlouho. Nesmírně se mi líbila myšlenka seriálu, kdy by rozhodně nebylo na škodu mít podobné schopnosti jako zdejší morální sériový vrah. Nechybí ani několik zdařilých lekaček, kde doporučuji neležet u svých drahých poloviček příliš blízko, jinak můžete schytat pořádně tvrdé údery. [86 %] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prakticky 5 epizod těžkopádně vyprávěné, diváka záměrně matoucí a v několika žánrech se pohybující. Vzhledem k tomu, že divák neví jestli sleduje detektivku nebo mysteriózní mišmaš jak od Lynche, je trochu těžké se do seriálu skutečně ponořit a o to lehčí je se v něm absolutně ztratit. Naštěstí v poslední epizodě dojde k finálnímu rozuzlení a vysvětlení, co že se předchozích 5 hodin dělo a přestože není vše dostatečně uspokojující, dá to všemu logiku a díky tomu z toho vzejde velice zajímavý a chytře vystavený seriál, který si naštěstí vystačil jen s 6 epizodami. ()

Galerie (277)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama