Reklama

Reklama

Ďáblova hodina - Série 1 (2022) (série)


Po bouři (S01E04)

(epizoda)
  • Velká Británie After the Storm

Obsahy(1)

Lucy využívá svého kontaktu s Dhillonem, aby vystopovala nepolapitelného adolescenta, o němž se obává, že se stal terčem jejich hlavního podezřelého. (Prime Video)

Recenze (4)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to definitivní. Vadí mi ty nevysvětlené (zbytečné) duchařské vsuvky co byly minule a předminule. Vůbec se třeba nepracuje s tím co se děje u sousedů (a dělo minule) = zbytečný čas. To samé ty prostřihy do budoucnosti (monokl, rozseklý ret). Jsou úplně zbytečné. Nepřináší informace, jen zmatek. Jakmile se ale děj věnuje detektivní práci, nebo vizím Isacovi matky, je to hned jiná. Což je případ této epizody. Tam jsou informace, něco se děje, dobrá atmosféra. Kéž by i zbytek byl stejný. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavil ma zovialny policajny partak - "Mystic Meg and the demon child". :) Presne. Zatial len prekaracky a predtuchy, kedy druha strana a ani divak netusi. Teda tusi, ze sedivak kona tak, aby  "nevznikol chaos". ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naposledy horor, tentokrát skôr klasická britská policajná drsná škola a gangsterka. Do toho ale samozrejme aj stopy vedúce k vyriešeniu záhady. Tu sa zdá, že sa ide v stopách jedného kvalitného komornejšie ladeného sci-fi filmu spred niekoľkých rokov, aspoň čo sa týka vnímania reality a času ústrednou hrdinkou. Ale ono to bude zrejme komplikovanejšie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu přichází i hutná akce a především už poměrně jasné napojení na dění z budoucnosti, co se snad opravdu srozumitelně spojí ve dvou zbývajících dílech. Je to pecka, ale otázek ve vzduchu visí stále dost. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama