Reklama

Reklama

Krycí jméno Banshee

  • USA Code Name Banshee (více)
Trailer 1

VOD (1)

Krycí jméno Banshee je vysoce adrenalinový akční film o vražedkyni Delilah, přezdívané Banshee. Když je najata, aby zabila kongresmana, zjistí, že na ni ušil boudu žoldák, který pracuje na zakázce pro jejího bývalého průvodce Caleba. Delilah v noci zrychleně zjistí, že tajně založil rodinu a žije se svou osmnáctiletou dcerou pod falešným jménem. Znovu se spojí, snaží se najít pravdu a nakonec najít klid, protože žoldáci přijíždějí k epickému souboji mezi třemi zkušenými zabijáky. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (14)

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Další mizerný film s A. Banderasem. Popravdě, neviděl jsem ani jeden film s tímto hercem, kde by si člověk řekl, tak na tohle se podívám ještě jednou. Film nemá absolutně žádný děj, brilantní zápletku či sympatickou postavu. Nejvíc mě dostala dcera Caleba (postavy A. Banderase), která se celou dobu tváří jak dement. Jo, s Banderasem znám dobrej vtip. Před 22 lety jsem byl poprvé v Turecku a jeli jsme na výlet do pohoří Taurus. Byli tam dva průvodci a jeden z nich - fousatej Turek - přišel k našemu Range Roveru a řekl: "Já jsem Antonio." A pak ukázal na svého kolegu: "A tohle je Banderas".... Všichni jsme se jim smáli, ale u tohodle filmu se ani nezasmějete. Ten je prostě k pláči. No a "filmová hudba" po celou stopáž filmu? V jednom kuse i při rozhovorech? Hrůza... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Banderas se tady příliš nevytáhl a celkově je to nudná a nepřesvědčivá blbina která spolehlivě uspí a unudí.15% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takovy predskokan  pro daleko lepsi akcni film s tuctovym scenaren pro fanousky tohoto zanru. Plny zbrani, klise a predvidatelnych zvratu. Od zacatku film zapasi se soudrznosti ,aby drzel pohromade. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typické nezmyselné strieľanie, dejový chaos, Bandera pobehujúci, ako keby sa mu tangá zarezali do rekta, celé pritiahnuté tak za vlasy, že by to bolelo i plešinu Jaroslava Naďa. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Presne o jednu hviezdičku lepšie ako Willisovské odpady, v ktorých sa už nikto o nič nesnaží. Tu sa evidentne niekto snažil, ale nikto nemal žiadny talent. Nudné uspávacie céčko s nefunkčným príbehom a občasnými scénami, v ktorých banda amatérov predstiera, že po sebe strieľajú a ani dodatočné mizerné CGI iskierky tomu na uveriteľnosti nepridajú. Je smutné, že sa v tejto lige ocitol už aj Banderas, ktorému to predstieranie akcie ide stále zo všetkých tých ochotníkov najlepšie. Za neho jedna hviezda. Inak zhoda s Wacíkom. 15%. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem DIVNÝ .Já u toho spala, v salvách samopalů a všeho možného palného. Antonio Antonio, tudy cesta nevede! ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Klasický současný béčko, se všemi neduhy, který k tomu patří, jako např. digitální krev a výstřely. Vzhledem k tomu, že to opět patří do kategorie "padesátikilová ženská dává všem na prdel", nejde tomu ani na chvíli věřit, ale herci jsou v pohodě a je tu relativně dost obstojný akce. Já se slušně bavil. K ničemu jinýmu tenhle spotřební film určenej není. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Jaime Kingová má divného kadeřníka a ještě divnějšího návrháře kostýmů. Celou dobu jsem si říkal, že ten Caleb vypadá skoro jako Banderas, což znamená, že tento herec se proměnil v karikaturu sebe sama. Film stejně otravný a nudný jako nedávno viděná polská Matka roku, takže mi na konci bylo fuk, kde doopravdy skončil ten fotřík. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trocha akce, napětí žádné, Jamie King je fajn a Banderas s divným účesem by tu vůbec být nemusel.Opět nic víc než obyčejné béčko maximálně na jedno podívání...30% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ten, kto už videl nejaký (extra)podpriemerný akčný film od režiséra Johna Keeyesa, tak ten vie, že aký film môže očakávať. Prekvapenie nenastane ani v prípade „Banshee“ – klasický príbeh v bez žiadnych prekvapení s minimálnymi hereckými výkonmi. Nepríjemné prekvapenie, že sa v tom zúčastnil A. Banderas. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ona ta zdánlivá nudnost byla spíše odrazem reality, jak mizerní lidé dělají v CIA tuhle práci a jak snadno podělají, co mohou. Hlavní hrdinka je sice přestřelená, ale je to takový sen boje Davida s Goliášem, navíc doplněný další emacipovanou a tak to není až tak stupidní. Co je divné, že to prostě nemá ten konec, který se čeká. Že by rozuzlení bylo v díle 2? Když to nepřinese peníze, dvojka nebude. Za chybu pokládám až příliš snadné odhalení hackera a vpád k němu. To bylo přiblblé a nedivím se rozzuřeným odpadům, ale jinak si to těch 50% ode mne odnáší, protože fanada žánru si pokouká a film ho neurazí.  A odpustili si všechny ty nucené propagace, které filmovou tvorbu s USA deklasují na komunistické "Woke" idiotismy. ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Ále noták... Jedna hvězda? Vždyť je to typické béčko, hlavní hrdin(k)a nezranitelný/á, všichni ostatní padají jak' mouchy, děj prorecyklovaný tak, že skoro nedrží pohromadě, všemožné rádoby cool průstřihy tomu taky nepomohly a dialogy psal asi robot. Na tři hvězdy je to trochu moc hloupé, ale ne dost na jednu. ()

Reklama

Reklama