Reklama

Reklama

Noční přání

(neoficiální název)
  • USA Nightwish

Obsahy(1)

Profesor a čtyři studenti cestují do domu v horách prozkoumat paranormální aktivity, ale experiment se zvrtne poté, co na ně začne útočit cizí bytost. (JasonCZ)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasicky vystavené hororové béčko, ktoré v 80tkách tak efektne váľali. A občas aj búrali tabu a naratívum. Tento síce ponúka viac klišé, ale pointa celkom zaujme a má to hlavne spád, takže nudiť sa rozhodne nebudete. Odporúčam ale skôr tým, ktorí sa väčšinou maznali s horormi minulých dekád. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Bezprostředně po spuštění mnou prolétla myšlenka, že by film mohl nabarat obrátky skvělých kousků jako je třebas Mrtvá jáma. Proč tomu tak? Protože v úvodu na mě vybaflo pár pofidérů, oděných do mundůru nemocničních pacientů, pronásledujících mladou dívku. To mi jednoduše tuhle starší pecku připomělo. Lehkým zklamáním pak bylo, že děj nabral úplně jiný směr. Vědátorství sice úplně neopustíme, ale sféru fanatických doktůrků, štourajících se v mozku a produkující nenažrané nemrtvé už bohužel ano. Tenhle experiment tápe v trochu jiné oblasti a to v nepozemských aktivitách a paranormálních jevech. Kdo ale čeká duchařinu nebo nějakou stereotipní honičku s duchy, musím ho též zklamat, protože ač se tak Nightwish tváří, jeho pravá podstata je úplně jinde. Ovšem i tato verze není tak úplně dokonalá. Kulhající nohou je v tomto případě zbrklé zpracování a efekty, které by uspěli snad jen v dětské retro fantasty. Docela škoda, protože jde o celkem zajímavý kousek. ()

Reklama

Reklama