Reklama

Reklama

Vracejí se… pro víc

  • Česko Někdy se vracejí 3 (více)

Obsahy(1)

Dva důstojníci (Clayton Rohner a Chase Masterson) se vydávají na izolovanou vojenskou základnu v Antarktidě, aby objasnili příčiny smrti členů její posádky. Z původního osazenstva přežila jen lékařka (Faith Ford známá z televizního sitkomu Murphy Brown) a technik (Max Perlich). Vyšetřovatelé brzy pronikají do světa hrůzy a strašlivé tajemství, které odhalí, jim bude navždy v patách ... pokud ovšem zůstanou naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V titulkách uvedené - inšpirované krátkou poviedkou SOMETIMES THEY COME BACK od Stephena Kinga. Inšpirované v čom? Táto tretia časť voľnej série nemá s pôvodným príbehom spoločné nič. Skôr to pripomína klasiku THE THING od Johna Carpentera, avšak bez chuti a zápachu. Jediné pozitívum vidím v tom, že po tomto fiasku dali filmový tvorcovia tomu všetkému pokoj. Ale viete ako to je, ´´niekedy sa vracajú´´. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už opravdu nechápu, co má vlastně být. Respektive nechápu, proč je to podáno v rámci této série. Nemá to s ní nic společného a nemá to nic společného ani s Kingovou povídkou. Co je ještě horší, tak celkově ten příběh nemá žádný moc velký smysl a hlavně je to jako horor dost špatné. Ani náznakem to nemá atmosféru hororu "Věc", který se odehrával ve stejném prostředí. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Třetí film podle jediné povídky Stephena Kinga v podstatě nemá s touto povídkou nic společného, navíc se odehrává v Antarktidě. Tady někdo viděl Carpenterovu Věc. A moc chtěl natočit něco podobného. Aby tomu udělal renomé, navázal názvem na dva filmy podle povídky Stephena Kinga, ačkoliv děj na antarktické základně s ní ani s nimi nemá nic společného. Také si někdo myslel, že depka z uzavřené prostory stanice sama o sobě stačí. Takže nahodil dva bývalé mariňáky, chlapa a babu, aby ve stanici vyšetřili tři podivná úmrtí a jedno zmizení členů stanice, Mariňák má vize. Zkoumají tunely v podzemí, co vypadají jako chodba u nás v paneláku pokrytá sáčky na ochranu při malování. Občas se za okny nebo v chodbě mihne stín. Jeden z členů základny nosí rádiovku, Blonďatá doktorka si sem tam nasadí brýle. Mariňák vyběhne do minus padesáti a přivede zpět kolegyni, i když mrtvou. Mariňák má trauma z dětství. Dojde na spiklenecké vládní teorie. Nebo za vším stojí nevlastní mariňákův bratr? Objeví pentagram. Každou chvíli se někdo hroutí a chce jít do tunelu, ale druzí mu zabrání, aby se pak sami zhroutili a chtěli do tunelu. "Musíme to zvládnout!" Na vědecké základně hromady kulometů. Mrtví přicházejí. Hlavní záporák má vytetovaný pentagram na čele, abychom se nespletli. Na zem už zas přichází satan a jen doktorka a podivný mariňák tomu můžou zabránit. Zkrátka tohle se nepovedlo, napínavé to není ani náhodou, dialogy skřípají jak mašina s pískem v naftě, nečekaná odhalení jsou blbá. Naprosto zbytečný a nijaký film, který se snažil si zahrát i na zombie, a také mu to nevyšlo. Nefunguje zde totiž skutečně vůbec nic. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování hororu Vracejí se znova je pěkná blbost, zatímco první dva díly byly celkem v pohodě, tenhle se už skutečně nedá, a s prvními díly nemá dějově vůbec nic společného. Bylo to o nějakém důstojníkovi, co přijel vyšetřovat vraždy na antarktickou základnu. Tam nějací démoni ovládali lidi, aby mohl vstoupit satan na zem. Vůbec se mi to nelíbilo, pořád tam akorát chodily po základně a nic se nedělo a když, tak úplné volovinky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jakýsi klon Věci bez Věci. Polární základna je vděčné místo pro klaustrofobický horor, byť tenhle až tak hutnou atmosféru nemá. Ale prolínání skutečnosti s halucinacemi a směřování k v podstatě satanistickému hororu mě bavilo. A protože jsem znovu přečetl Kingovu povídku, vím, co si z ní filmaři vzali. A ne že se jí neinspirovali, naopak ba možná více, než první film. Právě přesah k démonismu, satanismu a okultismu ve spojení s mrtvými, i když tam to funguje v jiných vztazích, je vzato z předlohy. Kdyby se více přitlačilo na pilu, mohl být tenhle díl velmi dobrý. ()

Reklama

Reklama