Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (795)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je čas udělat dětem pápá." Mé děti tyhle čtyři pomatence milovaly, ale když přibližně ve čtyřech měsících dospěly, tak už je to nebavilo. Já jsem se tomuto dílu vždy cítil intelektuálně nadřazen, i když to možná nebylo oprávněně, protože se mi dost líbil modrý vysavač zvaný Noo-Noo a za ten jednu hvězdu dám. Jelikož se však kvůli tomu cítím trošku trapně, tak oficiálně je ta hvězda za odhalení, kterým přispěl jeden z nejchytřejších uživatelů Radek99 - pořad je určen nejmenším dětem se zcela odlišnou percepcí a vnímáním v raném stádiu vývoje. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté a nepřekonatelné dno dětské televizní zábavy. Kdybych si ještě cintal na košili a kadil do plínek, možná by se mi to líbilo, to nepopřu. Ale každé dítě, které už ví, že se dá televize i vypnout, by už při úvodní znělce mělo právě tohle učinit. Bohužel se tomu tak neděje a čtyři dementní barevní kamarádi tak mohou znovu a znovu likvidovat další a další mozkové buňky našich potomků spolehlivěji, než to u nás dospěláků dělá alkohol. Seriál postavený na čtyřech pazvucích prostě boří všechny bariéry a vůbec bych se nedivil, kdyby se z dětí, často sledujících tuhle "úžasnost" staly časem jen blekotající individua, chovající se právě tak, jako ti čtyři nablblí mimozemšťani, případně konající veškeré své potřeby taky do plínek. Jsem pro úplný zákaz veřejné produkce podobných kravin. DOPLNĚNO V R. 2009: I náš tříletý syn se na Teletubbies podíval s lehkou nedůvěrou a podruhé je již pustit nechtěl... ()

Reklama

salahadin

všechny recenze uživatele

Tak je ten modrej gay, nebo není hernajs?!?!? Jsem se vlastně nedozvěděl, jestli to soudruzi v Emeryce u soudu ňák vykoumali. Prej by to jako mělo mít blbej vliv na naše děcka, ale já vám nefim, mně přijde jako horší pustit těm našim harantom zprávy na Nově a před spaním Pikačů nebo co to je za hnusnou mršinu. Každopádně vám nevim, proč bych tu měl vysázet odpad, když už jsem se před těžkéma járama vyhópl na Špilas a chrbát sa mi dojebává už ňáké ten pátek. Ach, Freude... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Teletubbies" - Tinky Winky, LaaLaa, Po a Dipsy - štyry odporné, vtieravé, primitívne, stupidné rasovo a druhovo nezaraditeľné postavičky, ktoré degenerujú myslenie, vývoj a inteligenciu najmenších divákov. Je to absolútne dno detského televízneho vysielania. Len idiot alebo totálny ignorant môže dovoliť pozerať svojim potomkom na túto kreténsku zhovadilosť. Je smutné, že sa tento anglo-americký debilizmus dostal aj na naše obrazovky. Je to odpad! ()

k212 

všechny recenze uživatele

Vžijte se role jedno-dvouletého děcka, které ještě pořádně neumí mluvit a zákonitě budete Teletubbies milovat. Nejenže všechno třikrát (a víckrát) zopakují, ale ještě to názorně předvedou, což zajisté nedělá ani nejlepší supermaminka či supertatíček. No vlastně to asi nejde, vžít se do prcka, ale to je jedno, srdce psychologů nejspíš jásá nad geniálně-dementní edukativností a já brečím nad nejpokleslejší televizní zábavou pro nemluvící, nechodící a kakající mimina. Ty svoje na to "doufám" nikdy dívat nenechám, radši budu všechno dvakrát opakovat sama. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama