Reklama

Reklama

Recenze (18)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

První část South Park: The Streaming Wars mohla předznamenat, že se South Park dost možná skutečně nevyhnutelně vyčerpal, minimálně sloužila jako to nejslabší, co bylo s brandem za celou jeho existenci spojené. Detektivní zápletka o velkém spiknutí spojeném s velkou močí přesto končilo cliffhangerem a už dle samotného titulu lákalo na druhou část. Stačilo jen doufat, že druhá část South Parku napraví reputaci a to se do jisté míry povedlo. Přesto Streaming Wars jako celek patří mezi to nejslabší z celého brandu Městečko South Park.   Celá epizoda se především utahuje z reklamy na Crypto s Mattem Damonem. Matt Damon se tak rázem v rámci Streaming Wars stane představitelem streamovací služby Pipi+ a dojde i na nástup Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon či Larryho Davida. Nebylo to přitom poprvé, kdy si South Park z Crypto dělá srandu, v rámci Streaming Wars Part 2 se ovšem zachází o kus dál. South Park naštěstí zůstává pořád nekompromisní a nestoudný, humor je přitom v rámci druhé části Streaming Wars o poznání chytřejší.   V průběhu druhé části dochází i k zajímavé reflexi ohledně postavy Randyho Marshe. Z vedlejší postavy se v průběhu seriálu stala hlavní postava, ze které se stal drogový byznysmen obchodující mimo jiné i s Mickey Mousem, zhruba okolo části, kdy Randy v Číně brutálně zavraždil Medvídka Púa a následně si užíval sexuální orgie s netopýry a luskouny, se ovšem zdálo, že Randyho povýšení nepřinášelo to nejlepší ovoce. A v této epizodě dochází k poměrně zajímavé reflexi, která se ovšem neobejde bez přítomnosti Karen, kterou jde vnímat jako jeden z největších handicapů předchozí části. A ten pokračuje i v části druhé, kdy je termín Karen neuvěřitelně nadále krapet zastaralý, ale především nepřichází ty ovoce vrcholového humoru, které by člověk od tvůrců South Parku čekal, jakoby v tomto ohledu tvůrci pořád tahali krapet krátkou sirku.   První část jinak načrtla poměrně zajímavou kriminální zápletku, které se účastní i Pračlověd, tato zápletka ovšem není tou nejzajímavější. Hlavním těžištěm humoru v druhé části je nový obsah Cartmanova hrudníku, konspirační teorie o tom, co ve svém životě páchá Token a i úvod ze soudní síně je poměrně vtipný. Streaming Wars ovšem měli primárně sloužit jako rýpání do streamovacích služeb a to se v druhé části oproti první části tak trochu vypařuje. Přesto se druhá polovina vydává zajímavějším směrem a v součtu zanechává pozitivnější emoce a pocit, že k vyloženému poklesu ještě nedochází.   Streaming Wars jako celek rozhodně mohou vyvolat dojem, že i v rámci South Parku dochází k poklesu, v součtu ovšem jako jeden velký příběh funguje jako solidní zábava, která pořád dokáže solidně do mnohého rýpat.... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí díl. Především oceňuji, jak si tvůrci vzali na mušku všechny ty prodejné celebrity, které se za každou cenu předhánějí ve sledovanosti. Na kvalitu se již přitom moc nehledí. Může to chutnat jako chcanky, hlavně když to ,,sežere" dost lidí. A pak také brilantní způsob, jakým se tvůrci obouvají do samotného středu vší té prohnilosti a vezmou Hollywood velmi sofistikovaným útokem. Prostřednictvím všelijakých streamů je samozřejmě USA hlavním distributorem této tekutiny a potěšilo mne, že už to také přestává bavit i někoho dalšího. S očekáváním proto vyhlížím next gen real life Karen, která nás před tím svinstvem všechny zachrání. Randy a Eric zde opravdu září a sami se postarali o 80% humorných pasáží. South park je zpět a nezdar předchozího dílu je tímto vykoupen! 85% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

První část rozhodně lepší. Tuto drží nad vodou, či respektive nad močí, dokonale napsaná postava Randyho. Jsem moc rád, že vývoji této šíleně napsané postavy dávají tvůrci zdaleka nejvíc prostoru. Rozdělení na 2 části moc nedává v tomto případě smysl. Příběh mi nepřišel tak sofistikovaný, že by jej bylo nutné natáhnout na 2 části. Toto rozhodnutí bohužel dalo vzniknout mnoha slabším pasážím. Linka s narážkami na zaprodané celebrity se mi líbila, ale celkově slabý průměr. [60 %] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Od momentu ako sa tam zjavil Matt Damon a začal piť moč sa z toho stala fenomenálna záležitosť. Randy je späť, ManBearPig má rodinku, celebrity sa hrajú s cikanicou a nabádajú ťa aby si bol URINE a do toho Cartmenové cecky zachraňujú čo sa dá. Vždy keď si myslím, že to už nemôže byť lepšie, ma tvorcovia prekvapia. Výborná dvoj epizodná udalosť. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tvorcom sa po nevydarenej príliš korektnej prvej časti podarilo napraviť si reputáciu a dokázali nadviazať tam, kde South Park patril kedysi - medzi jeden z najlepších animákov, ktorý si nedával servítku pred ústa a uťahoval si z celebrít a aktuálnych spoločenských problémov. Najlepšími hláškami boli jednoznačne tie v ktorých sa ukazoval deck, najmä Butters to ako zvyčajne zabil asi najviac. A ked nie je Randy Karen, je seriál o poznanie lepší. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

"He paid people too much money while actually devaluing the artists, creating a streaming business that was driving content instead of content driving the business. So now he´s got huge company but all he´s delivering is piss." Buttersovy hlody se dají tesat do kamene. Zpět se vrací vědec Randy, MBP má rodinu, prodejné celebrity dělají Pipimu reklamu na Pipi+ a Cartmanovy kozy zachrání svět od sucha. Našlapané, vtipné, trefné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Lepší než první část, ale na rozdíl od ostaních nemám pocit, že by se to vrátilo do starých kolejí. Randy se sice vrátil do "normálu", vypadne z toho pěkně absurdní pointa a to typické southparkovské rytí do všeho tu taky je a konec se podle mě povedl, ale většinu času mě to moc nebavilo a pořád jsem měl pocit, jako by Parker se Stonem neustále tápali, jak vše co nejlépe podat. Hlavně z toho nemám ten pocit, který z některých skvělých epizod mám. Ty totiž za 20 minut řeknou tolik a tak dokonale, že na to člověk nikdy nezapomene, tohle sice dostatečně řekne to, co chce, ale výsledný dojem mám "ok, nebylo to špatné, ale jdu dál". Aspoň že servítky si to pořád nebere... Slabé 3* ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Po podprůměrné první časti konečne pro jednou South Park s esencí raných epizod. Návrat starých známých, relativně přímočará dějová linka, celebrity a sexy Cartman. Ani nepamatuju, kdy naposledy jsem se u South Parku takhle smál. 70% ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně dost podobné jako první díl. Neurazilo, ale ani nenadchlo. Vypointovaní je na celovečerák (počítám i ten první díl) docela slabé. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Dvojka, ktorú bez jednotky veľmi zmysel pozrieť nemá. Je ale dobré, že tvorcovia rozdelili celovečerák na dve cca 50 minútové časti, pretože frkov je predsa len už pomenej a v závere by došiel dych. Aj keď druhý diel strieľa do čierneho trošku viac a nemá problém si zobrať na paškál aj konkrétne hollywoodske mená. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že druhý díl bude lepší, ale není. South Park nám má pořád co říct, ale už ne tím samým jazykem, kterým na nás mluvil posledních cca dvacet let. ()

Calabria 

všechny recenze uživatele

Velmi mě mrzí south park jak dopadnul, byl to top seriál, teď už to vlastně i není v south parku a každej i žije jinde. Ale 4 hnědý jsou že Paramount tv přešla do streamovacich služeb a tohle je výbornej nápad jak to trochu opepřit. Urine je taky výborná přesmyčka. A myslím že se i south park bude směřovat zpět ke starým kolejím, evidentně to takto nikoho moc nebaví. Chuck Chuck je katastrofa. ()

Reklama

Reklama