Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Jake Barett se vzdá aktivní služby v Los Angeles po tom, co je výkonem své činnosti neustále traumatizován. Zaměstná se jako automechanik ve vzdálené části města, kde se zaplete do boje soupeřících gangů o ukradené diamanty. Rebecca, ošetřovatelka ze sousedství, požádá Jakea o pomoc při hledání jejího mladšího bratra, který se dal naverbovat do jednoho z gangů a vzápětí zmizel. Barett se spojí se svým starým přítelem a policejním soudním lékařem Raymondem a spolu odhalí nedozírnou zločineckou aktivitu sledovaného gangu. Bývalý policista, prvotřídně vyškolený v bojových uměních, přejde do radikální ofenzívy. (Intersonic)

(více)

Recenze (15)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Skvely masakroidni rozjezd pred nejlepsim Jeffovym spektaklem smrtici nabidkou dete do hajzlu vy radoby znalci co jste tento film poslali na neskutecne podhodnocenych 47 procent o dost lepsi bijak nez srackovni idealni zbran ma to celkem originalni pribeh slusnyho zaporaka a zajimavy dialog na konec dobrou noc sladky princi a at te uspi spanelske chory Shakespeare asta la vista baby Schwarzenegger! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

No další zase super počin. Já si nemůžu pomoct, ale tohle se mi prostě trefilo do noty. Není to úplná akční bomba, ale je to taková kombinace krimi s akcí, která fakt baví. Film má vážnější podtón, jasně nejsou tu bůhví jaké herecké výkony jenže i přesto to všechno funguje a všichni jedou to co umí a to se mi líbí. Film nechce být něco víc ani nic kopírovat a jakmile je akce, tak Jeff vytasí své kenpo a hned jsou boží scény na světě. Jasně, rozpočet jde cítit a ani bitky nejsou bůhví jak dlouhý, ale to vůbec nevadí. Jde i o příběh, který odsýpá a svou stopáží film nenudí. Takhle má vypadat béčko, zase mne Jeff překvapil. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Môj druhy Speakman. Tentokrat ukaze aj svoju nahu namakanu prdel, takze musim dat plny pocet. Ale moment, ja nie som gay, takze nic z toho. Ale o reziserovi trochu pochybujem, lebo aj nahym zenam zaberal len zadky. Zapletka je zabavna. Manik postve proti sebe dva gangy plne tupcov, aby sa vymlatili, ale samozrejme po vzore Simona Grubera z Die Hard 3 ma pre to prozaickejsi dôvod. Nanestastie pribuzna jedneho z tych tupcov si najme nasho hrdinu s namakanym zadkom, aby zistil vo co go. A nasleduju nejake tie prestrelky, nahanacky a hlavne aj dve dlhsie bitky v ktorych Hovoriacimuž predvedie to jedine, co mu ide. Jedna ruka sem, druha tam. Aj Seagalovi by sa zakrutila hlava z tych bleskovych chvatov. Skoda, ze si to chlapci nerozdali v tych casoch. Bol by to vyrovnany pamätný suboj. Som zvedavy na dalsiu Speakmanovku. Kvalita sa postupne zvysuje. 4/10. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Akčné filmy ako je tento môžem a rád ich vyhladávam. Majú super atmošku, dobrý dej a niekedy super zápletku. Rána bez milosti mala pre mňa dostatočnú atmosféru, velmy dobrý dej a zápletku. Dva znepriatelené gangy, jeden policajt mimo služby a zločinci ktorý chcú aby sa začala vojna medzi gengamy. Herecké obsadenie bolo fajn až na nejaké výnimky, ale to sa dalo prežiť. Jediné čo ma vela krát sralo bolo to že sa hlavný hrdina vela krát tváril ako namyslený debil. Scénar ból miestami v pohodne ale miestami aj trápny. Pre mňa bola super aj hláška ,,Astalavista baby. Schwarzenegger,,. Prostredie bolo dosť dobré a mne sa páčilo. Celkový dojem mam dobrý ale nie moc nadšený tak dávam 4*. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Můj první kontakt s jednou z největších hvězd akčních videofilmů. Ale kdeže. Nevím, kdo si troufl toto napsat a na jakém základě je tato věta lživá. Vlastně ano, distributor. Ale pak to převezme Josef "videofil" Novák do profilu herce a už se maže med kolem huby. Takže přesně tohle jsem čekal. Nezáživná nuda, bez smyslu a patosu. A to jsem se fakt snažil. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Posledný film produkovaný spoločnosťou Cannon Films. Tá krátko na to zbankrotovala. (beso74)
  • V Jižní Americe byl film uveden pod názvem The Perfect Weapon 2. Jeff Speakman (Jake) hrál ve filmu The Perfect Weapon v roce 1991, jenž byl natočen pod hlavičkou společnosti Paramount Pictures. (ČSFD)
  • Film doprovází ústřední skladba „Streets of Thunder“ od amerického zpěváka Toda Smallwooda, která zazní jak v úvodu filmu, tak i v jeho průběhu a na jeho konci. (ČSFD)

Reklama

Reklama