Reklama

Reklama

Letadlo s civiliními pasažéry a několika politiky na palubě unesli teroristé. Vládní agent Dean Cochran musí dostat stroj za každou cenu bezpečně zpátky na zem, ale nebude to jednoduché... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak mam dalsi ultimatni zetko ve svoji sbirce a vzkazuju vam vsem tahnete k certu jako vzdy tu nikdo z odpadaru nepochopil smysl tohoto filmu takze toto je PARODIE vy uvedomely kritici! od zacatku jsem se kralovsky bavil uz od ty uvodni hlasky sakra on se zastrelil to bude stat hodne americanu zivot! najednou plesk teroristy poznate podle etnickeho zarazeni a profilu!! nebo jak tam bylo receno prezident potrebuje znat jejich narodnost aby vedel kde shodit bomby!!! plesk kdyz nekdo prostreli okno a vznikne podtlak zacpete to obycejnou taskou!!!! plesk teroristi se hadaj mezi sebou jeden chce prachy aby se mohl oddavat hrichu druhej je vernej muslim a chce sebevrazednej utok!!!!! plesk jeste nemate dost?! ten nejvetsi muslim co chce znicit symbol ameriky a nenavidi vse americke pak jde a aby to bylo pekne videt do kamery se napije Coca Coly!!!!! plesk všechno podtrhava neskutecna propaganda naroubovana snad do kazdyho dialogu a skoro ke kazdy scene z teroristama nam zahraje arabska hudba z paradnimy muslimskymy vokaly!! ja sem proste naprosto unesen uz dlouho jsem se takhle nechlamal a asi jsem jeden z mala co tu pochopili smysl tohoto filmu bohuzel opet to neni trash kterymu bych napalil plnej ceres ta rozklepana kamera a digitalni letadlo a efekty s nim to dost kazi skoda ale i tak je to desnej kopec srandy a ano pokud tu chce nekdo vykrikovat cosi o nevkusu tak kdo to jeste o mne nevi jsem zvrhly milovnik podobnych zrudnosti takze si strcte vase odpady nekam a polibte mi sos!!! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Klasický parodující akční snímek. Hudba a ozvučení dobré, akce přiměřená, triky klasický průměr. CITÁT - Pojďme tančit.............. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spoločnosť Nu Image svoj imidž nemení. Blbovina, ktorá poteší nezmyselnosťami, hroznými CGI trikmi a hercami, ktorý pri hraní ( nevedomky ) bojujú so svojimi (ne)schopnosťami. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel tento film si nic jiného nezaslouží než odpad. Děj a herecké výkony by ještě šly, ale proboha co ta animace?! ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska je to naprosto ubohý pokus, jak přispět nějakým akčním filmem do problematiky terorismu a upozornit tak na problémy světové politiky posledních let...typické americké céčko!Bohužel.. ()

Sir-Filip odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím slabé filmy, ale tady si prostě nemůžu odpustit. Chraň Vás bůh dívat se na "Air Marshal" !!! a to platí i v případě, že jste ateisté!!! Soubor či spíše snůška všeobených klišé v kombinaci s absurdním příběhem je na mě opravdu moc. Nikdy bych si nemyslel, že film o uneseném letadle může být až tak špatný, ale zjevně může. Zdá se, jakoby si snímek vybral ze všech ostatních filmů jen to nejhorší a spojil to v sobě tak, aby vytvořil dokonalou krupici. Tohle je ale krupice, která se jíst nedá. Herci ve svých rolích působili jako soubor ochotníků !!! Film měl sice hlavu a patu, ale obě části byly velmi bolavé. Viděl jsem už hodně špatných filmů, ale být tohle ten první, který v životě vidím, musel bych NENÁVIDĚT film!!! Takže pokud se chcete vyloženě nudit tak jako jste se ještě nikdy nenudili, pusťte si tohle. Nezklame Vás to!!! "ENJOY IT !!!" ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Výborná parodie. Kde jinde teroristi drží spolu, zde se navzájem hadaji a střili po sobě taserem, kde normalně pilotuje aspoň těhotná ženska, zde malý kluk... :-D No a to není konec. Majster ér maršál se nepozorovaně ze sedačky dostane až ke kokpitu a žádny z 6 terorisu si toho nevšimne... Film plný nesmyslů a nelogičnosti v čele s AK-47 v rukách americké speciální jednotky ( a to nejen v době, kdy jsou převlečení za arabáky). Musim taky zmínit animaci jak z omalovánky, to bylo něco. No a nakonec mě uzemnila hláška typu: "mám málo informaci... prezident bude chtít vědět, kterou zemi má vybombardovat...!" :-D Tohle jednoznačně nemůže spadat do kategorie akční thriller ale spíš komedie a za to, že jsem se fakt bavil dávam 2 hvězdy. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Velmi slaby akcny film z deravym scenarom. Hlavny akter sa snazi imitovat Van Dammeho ( co teda ozaj neni bohvieco:-))). ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Triky dělal asi synek režiséra místo domácího úkolu a falškou kečupu. Ale hlavně, že se v záběru objeví americká vlajka a drsňáci se tváří dostatečně kameně. ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku som žasol, ako stupídne sa dá natočiť scéna prepadového komanda, ktorá končí patetickým záberom na zakrvavenú americkú vlajku. To ďalej ani nezasluhuje komentár. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Určitou dobu se film drží celkem daleko od těch nejhorších céčkových thrillerů na palubě letadla ale z ničeho nic sklouzne do takové stupidity, že to hezké není. Teroristé jdou proti sobě, umírněnější křídlo se spojí s bezpečnostním agentem... kde to sme... ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Film kde sem přesně věděl krok po kroku co se stane a taky se to přesně stalo, to ani nemá význam se na takovej film koukat. ()

Slam7 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět nejhoršího "akčního" hrdinu, tak doporučuju! Ale pozor...akční triler to rozhodně neni, spíš luxusní komedie, protože se musíte tý stupiditě smát. Nechápu jak se takový filmy můžou vůbec dostat k divákovi! Vždyť i režisér a herci musí vidět jaká je to tragédie. ()

Reklama

Reklama