Reklama

Reklama

Dům mezi kaktusy

  • Španělsko La casa entre los cactus (více)
Trailer

Gran Canaria, konec 70. let 20. století. Rosa a Emilio žijí izolovaně od světa se svými pěti dcerami. Na tomto divokém místě vedou alternativní, harmonický život. Až do chvíle, kdy se objeví ztracený poutník, kterému se rozhodnou pomoci. (Cinemax)

Videa (9)

Trailer

Recenze (8)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Dcéry rodičov Rosy a Emilia vyrastajú v nádhernom prostredí, ktoré je relatívne odrezané od civilizácie. Idylku naruší neznámy cudzinec, no jeho pohnútky sú iné, než by mohol divák očakávať. Po odhalení plot twistu sa však hlavný dej dlhý čas prakticky nikam neposúva. Podstatný krok vpred nastane až vo finále, ktoré je príliš nevýrazné. Veľa otázok tak zostáva úplne nezodpovedaných. Tri hviezdy si ale La casa entre los cactus určite zaslúži. A to menovite za výnimočnú prírodu kanárskych ostrovov, príjemné civilné výkony a miestami slušné napätie. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přesně takový ten druh filmu, který velmi nepatrnými náznaky a lehkým odváděním pozornosti drží diváka v napětí a v očekávání, kdy se ukáže, co je vlastně špatně. Jednoduché, ale velmi uvěřitelné a civilně zahrané, s pěknou kamerou a v hezkém prostředí kdesi na odlehlém místě na Gran Canaria. ()

Verulinek13 

všechny recenze uživatele

Do půlky filmu jsem si říkala, co je na tom špatně, možná jsou trochu ezo, ale pořád je to všechno v pohodě. Pak to začalo být trochu divný, pak se to trochu vysvětlilo, a pak to skončilo. A já tady teď sedím a přemýšlím, jestli je to tak v pořádku. Za mě to má super atmosféru, do toho španělština, nemůžu hodnotit jinak než 5*. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Herecky skvělé, příběh ale chabý. Že něco není v pořádku se dozvíte rychle, ale dál se to nijak neposune. Děj je až nezáživný. Má to začátek, ale nemá to prostředek a pořádně ani konec. Nedozvíme se více o důvodech, zůstává více otázek než odpovědí. To by samotné až tak nevadilo, ale za nezáživný děj nemohu hodnotit lépe, ani dát doporučení. 40-50% zde zaokrouhlím dolů. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama