Reklama

Reklama

Sept morts sur ordonnance

  • Západní Německo Quartett Bestial (více)

Doktor Losseray je slavný chirurg v místní nemocnici, která soupeří se soukromou klinikou lékaře Brézé. Ta má však finanční problémy. Jednoho dne však Losseray dostane mrtvici, ze které se ale brzy zotaví a zase nastoupí do práce. Této situace využije majitel kliniky k pomlouvačné kampani, v níž tvrdí, že chirurg ještě není úplně zdráv a jeho operace nejsou už tak úspěšné. Za tím vším se skrývá nejen dávný spor mezi těmito lékaři ale i konkurence mezi státním a soukromým sektorem. (MVanis)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podla mna vyborny namet na film , superenie statneho a sukromneho sektora a nielen to, este aj konflikt medzi lekarmi. I to su ludia - radi sa pekne oblecu, maju mnohi radi rychle auta, medziludske vztahy i tam funguju a ne ze ne. Do vseobecneho rozhladu medziludske vztahy nepatria, ale dokazu niekedy urobit zo zivota pekny masaker - o tomto je Septs Morts sur ordonance 85 % ()

curil 

všechny recenze uživatele

Příběh je založen na skutečném příběhu, který se odehrál v Remeši. Tragická fyzická a duševní identifikace mezi dvěma muži nacházejícími se v různé době, ale na stejném místě a ve stejném postavení. Pro mě je podobné psychologické drama daleko snesitelnější, než současná psycho-dramata řešící neskutečné blbiny současnosti. Film těží z originálního námětu a z opravdu   špičkového hereckého obsazení (Piccoli, Vanel, Birkin, Vlady, Depardieu, Auclair). ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Sedm mrtvých na objednávku.. Režie: Jacques Rouffio, hudba: Phillipe Sarde . Výborně vystavěný psychologický snímek. Znovu spolupráce Piccoliho a Depardieua. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama