Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jochen a Ina žijí šťastný život se svými dvěma dětmi. Všechno se však záhy změní, když do školy, kde oba pracují, nastoupí nový učitel Tom, který se netají tím, že je gay. Jochen totiž začne opět poznávat to, co se po celou dobu svého manželství snažil potlačit, a co by mohlo mít zásadní dopad právě na jeho manželství a vůbec na celé jeho okolí. (Kikina33)

(více)

Recenze (2)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Jochen Wencel je obyčajným učiteľom biológie a fyziky, ktorý zdanlivo spokojne žije v manželstve s Inou s ktorou vychovávajú dve deti. Život všetkých sa však zmení nástupom nového učiteľa Toma. Z obyčajného sa stáva neobyčajné... Žiadne umelecké dielo ale jednoduchý príbeh, plynule a príjemne podaný. Očaril ma práve svojou jednoduchosťou a prekvapil nezabudnuteľnosťou, práve preto má tých päť hviezdičiek. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Německá Annie Girardot (Tatjana Blachera) a pro mě velmi sympatický Hanz Werner Meyer jsou hlavními a přesvědčivými tahouny tohoto filmu přímo ze života, který se vnitřně mnohých z nás (i mě samotného) dotýká. Matthias Walter už mě tak moc neseděl, ale to na věci nic nemění. Jednoduše: výborný film, krásný a smutný, hluboký a silný, evropský … 10999 ()

Reklama

Reklama