Reklama

Reklama

Nejnenáviděnější chlap na internetu

(seriál)
  • Velká Británie The Most Hated Man on the Internet
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 43 min (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Odhodlaná matka chce odstranit z pornostránek fotky svojí dcery a pustí se do drsného online tažení proti bezohlednému zakladateli webu, který intimní fotky zneužívá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hunter byl asi slušný hovado a celý dokument stojí k zamyšlení. Je to cca 7 let, co jsem veškeré sociální sítě zrušil a cítím se líp. Nikdo o mě nic neví a já o nikom, v životě by si měl člověk u sebe držet jen ty blízké, co k životu potřebuje. Jeden z důvodu proč nemít sociální sítě a přeci jen když si člověk vylije tlamu, tak to také nemusí vědět celý svět ... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hunter Moore možná byl nejnenáviděnější muž na internetu, ale v souboji s angažovanou matkou, která už před lety měla potřebu lézt do záře reflektorů, by člověk skoro fandil jemu. V dokumentu je správná i špatná strana jasně oddělena, ale celý problém vězí trošku jinde a k jeho vyřešení rozhodně nedojde. Největší hvězdou pak není ani tak bezedná Análka, ale hnutí Anonymous, které bohužel dostalo jen minimum prostoru. ()

Reklama

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto dokumentu se naprosto zoufale tlačí na pilu aby divák sympatizoval s pipinkami a idioty, teda pardon, "oběťmi". Bohužel se to těžce nedaří, protože to byli do jednoho blbci, kteří si to do jednoho když ne zasloužili, tak víceméně sami přivodili. Hunter byl hovado non-plus ultra ale i přes všechnu svoji zhovadilost popravdě skutečně nebyla jeho vina ani zodpovědnost, že nějaká pitomá (plnoletá) holka se vyfotila nahá na internet a někomu to poslala, byť mailem - to se prostě nedělá a tečka. Zbytečná pitomost a ztráta času dobrá tak leda pro pobavení nad hloupostí některých lidí. ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem vydělat peníze. Neuvědomila jsem si, že na tu stránku přidávají i fotky z Facebooku, takže mě nenapadlo smazat fotky mých dětí. Aby je smazali z té stránky, nenapadlo mě nic lepšího než si tu věc strčit do zadku. Chá, tak ta jediná byla fakt dobrá! Začíná to ale unylou vyprávěčkou nějaké matky, co její dcera nevěděla roupama co jiného dělat než si vyfotit pipku v zrcadle, a pak tvrdit že jí někdo hacknul mail, kam si to poslala protože ve svém ajfounu neměla místo. Nedal jsem ani celý první díl, to fakt nejde ne ani česky, ani anglicky. Toho chlapa neznám, ale jestli tam pracoval s tímhle materiálem, tak mu fandím! ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Já tu holku nelituju a v podstatě fandím tady těm "hajzlům" protože tyhle mladé holčiny jim k tomu dávají sami příležitost. Co si jako myslí že se stane když dá na net svoje fotky ? Věřím tomu že kdokoliv kdo by k tomu dostal příležitost by se zachoval stejně. Chápu o čem ten dokument chtěl vypovídat ale ve své podstatě udělal přesný opak a podle mě dal hodně dobrý návod na to jak snadno můžete vydělat peníze. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama