Reklama

Reklama

Nejnenáviděnější chlap na internetu

(seriál)
  • Velká Británie The Most Hated Man on the Internet
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 43 min (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Odhodlaná matka chce odstranit z pornostránek fotky svojí dcery a pustí se do drsného online tažení proti bezohlednému zakladateli webu, který intimní fotky zneužívá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hunter byl asi slušný hovado a celý dokument stojí k zamyšlení. Je to cca 7 let, co jsem veškeré sociální sítě zrušil a cítím se líp. Nikdo o mě nic neví a já o nikom, v životě by si měl člověk u sebe držet jen ty blízké, co k životu potřebuje. Jeden z důvodu proč nemít sociální sítě a přeci jen když si člověk vylije tlamu, tak to také nemusí vědět celý svět ... ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak dlouho mohlo něco podobného procházet. A ještě horší je, kolik lidí se toho účastnilo a bez váhání tohle psychické znásilňování podporovalo a oslavovalo. Každopádně jinak jde o další výborný dokument od Netflixu, který by se měl pouštět děckám povinně ve škole, aby si to focení odvážných selfieček rozmyslely. ()

Reklama

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto dokumentu se naprosto zoufale tlačí na pilu aby divák sympatizoval s pipinkami a idioty, teda pardon, "oběťmi". Bohužel se to těžce nedaří, protože to byli do jednoho blbci, kteří si to do jednoho když ne zasloužili, tak víceméně sami přivodili. Hunter byl hovado non-plus ultra ale i přes všechnu svoji zhovadilost popravdě skutečně nebyla jeho vina ani zodpovědnost, že nějaká pitomá (plnoletá) holka se vyfotila nahá na internet a někomu to poslala, byť mailem - to se prostě nedělá a tečka. Zbytečná pitomost a ztráta času dobrá tak leda pro pobavení nad hloupostí některých lidí. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hunter Moore možná byl nejnenáviděnější muž na internetu, ale v souboji s angažovanou matkou, která už před lety měla potřebu lézt do záře reflektorů, by člověk skoro fandil jemu. V dokumentu je správná i špatná strana jasně oddělena, ale celý problém vězí trošku jinde a k jeho vyřešení rozhodně nedojde. Největší hvězdou pak není ani tak bezedná Análka, ale hnutí Anonymous, které bohužel dostalo jen minimum prostoru. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Já tu holku nelituju a v podstatě fandím tady těm "hajzlům" protože tyhle mladé holčiny jim k tomu dávají sami příležitost. Co si jako myslí že se stane když dá na net svoje fotky ? Věřím tomu že kdokoliv kdo by k tomu dostal příležitost by se zachoval stejně. Chápu o čem ten dokument chtěl vypovídat ale ve své podstatě udělal přesný opak a podle mě dal hodně dobrý návod na to jak snadno můžete vydělat peníze. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama