Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maximo je velice šťastný se svojí ženou Lucilou, se kterou se teprve před rokem vzali. Na víkend si vyjedou na Maximův statek u moře. Lucila jede na nákup, přepadnou ji zloději a nešťastnou náhodou ji zabijí. Protože Lucila chtěla po smrti darovat svoje orgány, Maximo její přání splní. Srdce Lucily dostane Luchan, mladičká manželka bohatého majitele největší reklamní agentury v zemi, Artura Lopese Pase. Maximo už dál nemůže žít tam, kde bydlel s Lucilou a tak si pronajme a za pomoci svých kamarádů Basilia a Pabla zařídí menší byt. Hned první noc se seznámí s dívkou Olivií, která přes jeho byt utíká před svým žárlivým snoubencem Felipem. Maximo a Felipe mají totiž sousedící balkony. Maximo Olivii pomůže a ta se vrací domů do rezidence svého otce, kterým není nikdo jiný než Arturo. Olivia má se svým otcem neustále problémy a začíná je mít i Luchan, která chce pracovat v nemocnici, kterou vede Arturova sestra Chulia. Nakonec si prosadí svou, ale Arturo je stejně proti. Luchan svede s Maximem dohromady nešťastná náhoda. Maximo ji srazí autem, když Luchan jede na kole. Luchan omdlévá. Maximo je vyděšený. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Snižuji hodnocení na dvě hvězdy. Náhrávám si momentálně poslední díly a řeknu Vám bez Olívie to není ono, ten konec je narozdíl od Divokého Anděla (stejný režisér mimochodem) nudný, navíc je to sice jen můj názor, ale záporné postavy v této telenovele jsou mnohem zajímavější (a dokonce jim snad fandím, ačkoli konec je jasný) než ty kladné, což se mi stává málokdy a značí to skutečnost, že novela není moc kvalitní. Když jsem začínala před nějakou dobou sledovat, tak se mi Lujan i Maximo spolu líbili, teď jsem poznala jiný tv pár někde v úplně jiném seriálu, kteří mají neuvěřitelnou chemii a zjišťuji, jak vztah těchto dvou není nijak zajímavý. Nejlepší herečka: Verónica Vieyra, která se zhostila role mrchy Anny Richiové velice dobře, jinak je skvělé vidět Martina Karpana v úplně rozdílné roli než jakou měl v Pravé tváři Vášně.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

curunir: Mnoho lidí, mnoho chutí, tak to bývá. Já osobně tento počin považuji mezi lepší telenovely, ale nic extra to taky není.

curunir

curunir (hodnocení, recenze)

Rozpoltenosť názorov je niekedy neuveriteľná. Tu má seriál ohodnotenie 4%, na IMDb 7.2. Paradox?

Reklama

Reklama