Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maximo je velice šťastný se svojí ženou Lucilou, se kterou se teprve před rokem vzali. Na víkend si vyjedou na Maximův statek u moře. Lucila jede na nákup, přepadnou ji zloději a nešťastnou náhodou ji zabijí. Protože Lucila chtěla po smrti darovat svoje orgány, Maximo její přání splní. Srdce Lucily dostane Luchan, mladičká manželka bohatého majitele největší reklamní agentury v zemi, Artura Lopese Pase. Maximo už dál nemůže žít tam, kde bydlel s Lucilou a tak si pronajme a za pomoci svých kamarádů Basilia a Pabla zařídí menší byt. Hned první noc se seznámí s dívkou Olivií, která přes jeho byt utíká před svým žárlivým snoubencem Felipem. Maximo a Felipe mají totiž sousedící balkony. Maximo Olivii pomůže a ta se vrací domů do rezidence svého otce, kterým není nikdo jiný než Arturo. Olivia má se svým otcem neustále problémy a začíná je mít i Luchan, která chce pracovat v nemocnici, kterou vede Arturova sestra Chulia. Nakonec si prosadí svou, ale Arturo je stejně proti. Luchan svede s Maximem dohromady nešťastná náhoda. Maximo ji srazí autem, když Luchan jede na kole. Luchan omdlévá. Maximo je vyděšený. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

Zpočátku to působilo zajímavě - žena hlavního hrdiny je zavražděna a on se zamiluje do dívky, které bylo transplantováno srdce jeho zesnulé manželky... Objevoal se zde i duch jakési holčičky a hlavní potvora (Olivie!!!) byla v mnohém sympatičtější než hlavní hrdinka....Přesto se však jedná o neskutečnou hloupost, která nezáživností dějě připomíná Divokého anděla s Oreiro a zároveň se snaží pustit do něčeho většího (Culpable a zápletka se sektou), bohužel však nedokáže vykreslit ani takové minimum, jako romantiku mezi hlavními hrdiny... Příběh je místy podán až příliš mysteriózně (holčička zjevující se hlavnímu hrdinovi) a zároveň přespříliš hloupě (rodinné vztahy a milostné mnohoúhelníky), takže snaha scénaristů zůstala tak někde mezi... Přitom Gabriel Corrado je více než schopný herec... ()

megan017

všechny recenze uživatele

Začnu s plusy. Telenovela postavená na muži není zas tak ojedinělý jev(viz Jago, syn džungle). Hlavní hrdina je nečekaně velký sympaťák, hlavně on mě dohnal k tomu tu telenovelu pravidelně sledovat. Úvodní song je též pěkný, krásná melodie. Zbytek je pak celkem otřepané klišé, nelíbí se mi dějové zvraty, ani prostředí, kde se to točí. Je jasné, se kterou Maximo nakonec zůstane. Ale co se týče telenovel, je to takový průměr. ()

Reklama

Marina111 

všechny recenze uživatele

A zase tá nostalgia ... Keď skončila Milágros, teda Divoký anjel, bola som ešte tak nadopovaná telenovelo mániou, že som s radosťou "prestúpila" na telenovelu, ktorá nastúpila po nej - totiž na túto. A hoci uznávam, že jej kvality nie sú bohviekaé, nemôžem si pomôcť - mala som ju rada. A keby ju teraz vysielali na STV znova, zrejme si ju skúsim pozrieť ešte raz. DODATOK - skúsila som to a ... ako sa mi niečo tak tupé mohlo páčiť ?! ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

tak už i já jsem měl tu čest... obyčejně nedávám telenovelám hodnocení už po jedné slédnuté epizodě, ale myslím, že zde už jich víc nezvládnu... odpad! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Buenos Aires a jeho okolí. Dále se filmovalo ve městě San Isidro. (fiLLthe3DD)
  • Píseň z úvodní znělky nese název „Para toda la vida“ a nazpíval ji Martin Bossi. Coby milostné hudební téma pro hlavní hrdiny byla použita skladba „Se“ od Joshe Grobana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama