Reklama

Reklama

Jurská vzpoura: Dinokracie

  • USA Jurassic Domination
Trailer

Obsahy(1)

Z vládní laboratoře prchají dva vyšlechtění bojoví dinosauři. Major Tanner má se svou jednotkou za úkol přivést dinosaury zpět. Velitelka Ramirezová mu však klade na srdce, že je velmi důležité zachovat dinosaury živé. Jejich využití ve válečných konfliktech by mohlo zachránit mnoho amerických životů. Vědecký tým zdokonaluje zbraň, která generuje silný elektrický náboj, kterým je možné dinosaury omráčit. První dinosaurus je však již od přírody oslabený a tak po zásahu zbraní umírá. Tannerův oddíl je klidnější, na svobodě se podle všeho pohybuje už jen jeden dinosaurus. Z laboratoře ale po chvilce uniká i poslední dinosauří samice i s vejci, ze kterých se každou chvíli mají vylíhnout další dinosauři. A tak se i stane. Zbraně navíc nejsou tak účinné, jak se na první pohled zdálo. Pro Tannera a jeho tým se situace nevyvíjí příznivě... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jurská vzbura do tretice. Triassic Hunt som zatial nevidel, ale Triassic World áno a tak vedel som čo ma čaká a tak žiadna hrôza sa nekonala. Je to proste Asylum a tak ja osobne filmy tejto spoločnosti vyberám, len v tom prípade, že mám práve chuť na čistý nefalšovaný brak, ktorý je tak spatný, že je často zábavný, ale tu to pravidlo neplatilo. Otrasne triky či trápny herci mi pri týchto filmoch uz nevadia. Čo mi, ale vadí, že niektorý tvorcovia týchto filmov to berú vážne a potom už úri tom celom zostava len trápnosť a strnulosť. Sú tu len samé dialógy, akcia skoro žiadna a o dinosaurou tu teraz vonkoncom nejde. Ukážu sa tu aj sa zakusnú do bezbranných ľudí, no skoro všetko je mimo zaber alebo tak hnusne natočene, že aj ja s telefónom, by som to natočil lepšie. Dal by som aspoň slabé 2*, lebo i keď je to tuposť, od tejto spoločnosti som videl aj horšie filmy, aj keď sa tomu nedá veriť, ale je to tak. Ale neskutočne ma iritoval E. Roberts. Zvykol som si u neho, že berie každý štek, ale čo toto bolo za jebnutú rolu človeka sediaceho na stoličke s trápnymi grimasami, som nemohol rozdýchať ani po skončení filmu. Ty chod už do dôchodku, ale už aj. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Chovanci jedné exkluzivní psychiatrické léčebny se rozhodli natočit svou vlastní verzi Jurského parku/světa a dokázat tak Spielbergovi a spol., že se to dá natočit i za setinový rozpočet. Dopadlo to víceméně jako vždycky. "Dinosauři" vypadali docela slušně (to už dnes není problém ani v amatérských filmech), dialogy byly stupidní. Na pár minut se tam objevil i Eric Roberts, který tyhle role bere asi jen proto, že se s někým vsadil, že stihne natočit 1000 filmů, než si pro něj přijde smrtka. Podle toho, jak tady vypadal, už to dlouho nepotrvá... ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého se poněkud nepřekvapivě nekonalo. Jurská vzpoura: Dinokracie se od DinodárcůDinokalypsy v ničem, ale absolutně v ničem neliší. Opět zde máme partu nesympatických herců, otřesně zahrané a hloupě se chovající postavy, pár hnusných digitálních dinosaurů, samozřejmostí je pochopitelně i absence smysluplného příběhu, všudypřítomná nuda a minimum zajímavých momentů. Jak poznamenal kolega rakovnik, kdyby se to alespoň nebralo tak vážně a byly by tam alespoň pěkné baby. Je to marný, je to marný, je to marný. 0/10. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Kdyby na konci tu základnu vybombardovali a hrdinové nepřežili, moc by mi to nevadilo (tolik asi k tomu, jak moc mi postavy přilnuly k srdci). Nic světoborného od tohoto počinu očekávat nešlo - prospělo by ale, kdyby se zredukovaly retardované dialogy. I tak mně ale rozhovory postav sraly méně než např. v bijáku Godzilla vs. Kong - ten šel ale (narozdíl od této nízkorozpočtové kraviny) do kin, takže tam už divák nějaké ty „nároky" mít může :D Po stránce vizuálu vcelku obstojné - CGI se logicky nepřibližuje hollywoodské kvalitě, ale na poměry laciného tv filmu to akceptovat lze, jsou i horší (Megalodon Rising). Instrumentální soundtrack mi sedl, ten jediný tu pochválím :) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už začátek pobavil armáda převáží 2 allosaury v takovém kontejneru kde jdou krásně vidět a navíc je otevřený tak, že můžou klidně protáhnout tlapu a ti vojáci  se ptají co tam je. Dinosauři utečou a jdou k matce co snesla vejce v tom jim zabraňují 3 vojáci a jedna vojačka (na více nebyly prachy). Je to levné , ale zase koukatelné Roberts tam jen sedí  mluví do telefonu a jednou se  projde.  P.s. ty dinosauři vypnuly elektrický proud , ale svítilo se tam zajímavé P.s. 2 co se stalo s tím druhým mládětem nepamatuji si, že by ho zabily? 40 procent ()

Galerie (117)

Reklama

Reklama