Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane Hurshmanová byla normální vdaná žena, pracovala jako kuchařka a starala se o syna. Seznámení s Billym Staffordem, drsným, ale svým způsobem přitažlivým lodním dělníkem ji na chvilku vyvedlo z šedi jednotvárného života v nepříliš šťastném manželství, až došla k názoru, že by nebylo špatné pokusit se o změnu, rozvést se a vzít si Billyho. Netušila však, jaké jí i jejím dětem nový manžel nachystá. Až po několika letech života v nepřetržitém strachu, deptaná jednak zvířecím zacházením ze strany svého muže, jednak lhostejností okolí se na pokraji zoufalství rozhodla sáhnout až k nejzazšímu řešení - k vraždě. Následoval proces, v němž vyšly najevo další šokující okolnosti života s Billym. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Takových případů kolem nás je, až se člověk divý. A o to víc se vždycky divím těm postiženým ženám, že s hovady Billyho typu dokáží existovat bok po boku dlouhá léta - až to vyústí do podobných konců jako v tomto sníku, málokdy však s tak dobrým koncem pro onu dotyčnou. V každém případě uznání pro S. McHattieho za excelentní ztvárnění ukázkového násilnického psychopata. ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Billy byl místy (no,spíše celej film) skutečně takové hovado,že jsem na to čuměl s otevřenou pusou.Jenom nechápu,proč si ho ta ženska vůbec brala a i když,tak proč ho neodflágla dříve.Fakt to byla celkem blbá nána. ()

Reklama

Reklama