Reklama

Reklama

Poslední cesta

  • USA Paradise Highway (více)
Trailer 2

Aby zachránila svého bratra před zabijáckým gangem vězňů, musela řidička kamionu pašovat nezákonný náklad. FBI je jí na stopě a Sally je zoufalá, protože jejím posledním „zbožím“ je náctiletá dívka. (Canal+ Action)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Juliette Binoche řídí kamion a má bráchu Franka Grilla ve vězení.Aby ho ochránila před gangem, který mu jde po krku je donucena k pašování. Všechno se změní ve chvíli, kdy Juliette zjistí, že pašovanou "věcí" je asi dvanáctiletá dívka. Paradise Highway je solidně obsazené, ale jinak klasicky podprůměrné béčko, které se jednoho dne bude vyjímat po dvaadvacáté hodině třeba na Prima Cool. Krom Binoche, která prakticky nesleze z obrazovky má zbytek osazenstva spíš epizodní role a kdo se třeba těšil na větší porci času pro Grilla, tak bude zklamán. Morgan Freeman sice dostal času trochu víc, ale ani tam to není žádná sláva. Jako celek to pak nezachrání ani finální, leč celkem očekávaný zvrat...40% ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Jak někdo psal - Juliette Binoche je tady asi omylem, nebo možná jako charita začínajícím režisérům - a je taky jedinou světlou stránkou tohoto nudného a unylého snímku, se kterým jsem promrhal další dvě hodiny života. Už na začátku jsem získal pochybnosti o schopnostech scénáristky, když se pokusila vykreslit obhroublost kamioňačky Binoche natvrdo nacpanými, nepřirozeně znějícími sprosťárnami při hovoru se svojí whatsapp skupinou žen řidiček (asi parafráze na kamioňáckou komunitu s vysílačkami v jiných filmech). Skupina posléze ve filmu funguje jako deus ex machina. Nenechte se zmást castingem Binoche - Freeman na plakátu. Tenhle film je kvalitou blíž spíše céčkovým "peckám", ve kterých se objevuje Frank Grillo. Celkově to má nádech nudného nezávislého snímku, který by bez hlavní herecké hvězdy asi shořel ještě víc. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadené k smrti nudné béčko, ktoré asi malo hlavne stáť na postupne vznikajúcom vzťahu medzi hlavnou hrdinkou a malým dievčatkom, ktoré sa stanú spojencami proti svojej vôli v špinavej hre obchodovania s deťmi. Ale táto línia nefunguje. Decko je otravné, Juliette Binoche tu vyzerá fakt hnusne a tak to už nezachráni ani stará flinta Morgan Freeman so svojím priblblým parťákom, ktorý celý prípad vyšetrujú. Možno pri žehlení to nejaká žena vydrží sledovať bez pretáčania, keď to pôjde na Hallmarku, ale fakt ruky preč od toho. 3/10. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo někdy podnikal v oboru obchodování s ženami a pašoval přes hranice nezletilou dívku, ví, že to není jednoduchá práce. Tady se úkolu ujala nezkušená amatérka, která ani předem nevěděla, jaké zboží bude transportovat. Taková situace mohla být zdrojem četných zábavných i dramatických momentů. Protože však tvůrcům chyběla invence, natočili pouze nezáživný a podprůměrný film. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Vidět Juliette jako drsnou kamioňačku byl zážitek. No, a film sám o sobě? Téma, o kterém se musí mluvit. Za to chválím. Celý příběh byl ale takový těžko uvěřitelný. Sally se dostane k pašování dítěte jak slepý k houslím, jde jí po krku překupnická mafie, která je vážně tak neschopná??? Myslím, že realita by byla drsnější a akčnější. Tady se kladl důraz spíš na vznikající pouto mezi ženou a dívkou. Ale jo, mně se to líbilo. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama