Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry už nemohou dále žít se vzpomínkou na děsivou událost, jež se odehrála před lety. Jejich nevlastní matka zabila jejich malou sestřičku. Najdou odvahu odhalit pravdu a vražedkyně je shledána vinnou. To jim přinese klid a rozhřešení. Debra Harper (Delta Burke) a Kay Wilbanks (Swoosie Kurtz) téměř čtyřicet let po smrti své nejmladší sestry v roce 1955 konečně přesvědčí příslušné orgány v Texasu, aby byla přezkoumána její podezřelá a podivná smrt. Jejich rodiče je týrali a neštěstí jejich dětství i tragická ztráta sestry Carolyn je neustále pronásleduje. Podle oficiální verze Carolyn zemřela na následky pádu z postýlky, ony jsou ovšem přesvědčeny, že její smrt má na svědomí jejich chladná a krutá nevlastní matka Jolene Maggart (Shirley Knight). Kay a Debra se proto ponoří zpět do traumat své minulosti, aby konečně předaly vražedkyni spravedlnosti. Tento příběh se skutečně stal. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako skutočný príbeh zaujímavé, ale sám film je utrápený, uplakaný, druhotriedny ako ovocie v Bille. Jedno však naserie. Že tie naše svetské súdy stoja za makový prd. Výsledok filmu zanechá horkú pachuť. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přeskákal jsem to na rychloposuv, dal jsem si asi čtyři dvouminutovky a pobral jsem to komplet všechno snad s výjimkou toho, co se v tom filmu sežralo a vypilo. Jinak ale nepociťuji žádný informační deficit. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Silný ,smutný a dojímavý príbeh troch sestier , ktoré po 40 r.zacnu riešiť prípad smrti svojej najmladšej sestry,ktorý spôsobila ich nevlastná matka 3* ()

Reklama

Reklama