Reklama

Reklama

Mladý Rick tráví dny jako jeho přátelé: prodejem drog a pácháním drobných trestných činů. Noci prožívá na večírcích, citový život nemá žádný, jen známosti na jednu noc. Touží po něčem smysluplném. Chybí mu tradiční rodina a v podvědomí bojuje s psychickými modřinami, které mu způsobila nepřítomnost otce. Nesmí projevit zranitelnost, skrývá ji pod tvrdou skořápkou typického macha. Nechce se spoléhat na nikoho a na nic. Změna přichází, když se seznámí s Heather. Začne se mezi nimi rozvíjet romantický vztah, avšak Rick je dítě ulice a hrozí, že všechno skončí dříve, než to začalo... (TV JOJ)

(více)

Recenze (36)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Diesel vo svojom režijnom, scenáristickom a hereckom debute vôbec netankuje ten Diesel, ktorý by sme chceli. Myšlienka filmu nie je zlá, ale príbeh je tak prázdny, že aj na Mikuláša dostane viac. Diesel prezentuje vo filme viac svoje namakané telo a príbehu sa moc nevenuje. Každopádne postava Ricka je celkom zaujímavá a dokáže upútať divákovú pozornosť, no vedľa nulového príbehu to bude asi väčšinu nudiť. 65% - 3* ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Bohapustá prezentácia Vinovej hornej polovice tela v tielku, ale aj bez neho, zaobalená do stupídnych dialógov feťáckej partičky kamarátov. Najhoršie však je, že za celý film sa neudeje nič - slovom NIČ podstatné a zaujímavé. Sorry Vin, nabudúce už si dám radšej niečo z tvojej neskoršej tvorby. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Herecké začátky a zároveň pokus o režii Vina Diesla v typické nezávislárně za pár dolarů. Bohužel Diesel není dobrý herec, režisér ani scénárista a na rozdíl od takového Kevina Smithe je smrtelně vážný a zároveň nudný jako hovno. Zbloudilci jsou úplně o ničem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel tentokrát nejen v hlavní roli, ale i jako režisér dramatického filmu z ulic spodiny velkoměsta. Díky tomu, že se Vin Diesel proslavil, objevila se na trhu i tato věcička z roku 1997, kde Diesel zkouší jít ve stopách Coppoly, De Nira a Scorseseho. Spíše televizní vzhled celého filmu, neustálé dialogy a téma je jasné - nejen penězi a dealováním je živ člověk, občas je nutné přehodnotit své postoje, třeba kvůli ženě. A někdo se z tohoto prokletí slumů dostane, někdo ne... Právě proto, že je tak jasné, oč autorovi jde, je velká nuda film sledovat. Kdo neprožil, těžko chytá záchytné body, a kdo prožil, nemá důvod to prožívat znovu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První celovečerní film Vina Diesela za kamerou.i když to téma je skutečný a zřejmě i vychází z režisérovejch zkušeností,film mi připadá nucenej,křečovitej.Má jedno plus,Vin si ověřil,že v nezávislejch vodách příliš úspěchu mít nebude,nemluvě o penězích,a natáčí jednu akční pecku za druhou.Sice možná pro některé jedince stupidní ale zábavné a nenudící.40%. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Take velmi slabe 3 hviezdy..ale potom co som v poslednom case videl som zhovievavy. Komorny pribeh ktory neurazi. Na jedno pozrenie ok ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

koukal sem na to tehdy v tv..celkem nuda o nicem..ale co me prekvapilo byl tvurce.. :D vinuv debut a jakoby nebyl to zas takovej pruser jakej by klidne mohl udelat..ale zbytecnej film.. :( ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pardon, o čem že to bylo? O ničem? Já už se lek,že to mělo o něčem být. No snad jen o tom, jak partička huličů trávy obskakuje holky z okolí a v tom marijánkovým oparu jednomu z nich dojde,že je něco špatně. Děsná nuda, to vám řeknu. Jedna * za snahu a za Vina, kterej mi byl tentokrát hooooodně nesympatickej ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nevím co si mám o tomhle filmu myslet, ja fakt že jsem se sháněl po tomto filmu jen kvůli Vin Dieselovi, ale ukázalo se, že snažení bylo zbytečné. Film nepobaví ani neurazí. Přijde mi, že film se točí pořád dokola od začátku až do konce. Takže Vás ani nic nemůže překvapit. Slabých 40% ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel napsal a natočil film o cestě ze dna newyorské ulice, který ničím nepřekvapí a v podstatě dost nudí. Doporučit lze snad jen Dieselovým fanouškům, jelikož existuje spousta zajímavějších filmů z tohoto prostředí. ()

klertecka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl uplne zbytečnej film, absolutně bez pointy, bez příběhu, bez šťávy, dokonce i konec byl nijakej. Film plnej prostoduchych dialogu, blábolů, ktery mely znít asi hluboce, ale nedavaly zadnej smysl. Celou dobu vlastne Diesel jen mele nejaky svoje jakože myšlenkový pochody, ktery jsou tak plytky, ze jsem si říkala.. doprd*le cože?! Jediný co je fajn je prostředí do kteryho je to zasazeny a par negrovskejch vtipu. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle druh filmů nemám ráda. Nic se celou dobu nestane, a dialogy mezi postavami jsou až trapné. Celý film je nudný, a taky prvoplánový. Jedna hvězdička za Diesela, a za jeho svaly (které se v některých scénách opravdu vyjímají). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Lidé ulice, kšefty, holky a bezduché žvanění o čemkoliv. Tomu všemu kočíruje Vin Diesel a to jak před, tak i za kamerou. Snímek z dob jeho začátků a prosazování se ve světě filmu. Jedná se převážně o konverzační počin, takže je tu totální absence nějakých dramatických a nedejbože akčních scén. Hrdinové příběhu se jen tak potloukají životem, žvaní a divák se po chvíli začne nesmírně nudit. Díru do světa tímto režijním počinem tedy Vin neudělal, ale každá snaha se cení. ()

savage3303 

všechny recenze uživatele

Film je sám o sebe zaujímavý, ale bol dosť nudný na moje pomery. Má to svoje čaro a boli chvilky, ktoré ma zaujali. Kvalita filmu nie je najlepšia, ale je to ešte na slušnej úrovni. Slabšie 3*. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Diesel je špatný herec a tenhle film nám dokáže že je to také špatný scenárista a špatný režisér. Pár koukatelných scén tam ale bylo, to zase jo. 3/10 ()

Patrik200s 

všechny recenze uživatele

Je to film presne taký ako ho sám tvorca prezentoval. Je o bežnom živote. Úplne bežnom. Žiadne výbuchy ,žiadne rýchle autá. Celkom nerozumiem kritike niektorých mojich kolegov. Vyčítajú filmu že je bez pútavého príbehu a že film je produkovaný na prezentáciu Dieslovej hlavohrude. ()

Reklama

Reklama