Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedemnásťročná Devon sa zaľúbi do svojho atraktívneho učiteľa matematiky Jima. Snaží sa zblížiť s jeho dcérou Annique a robí všetko preto, aby sa uistila, že jeho bývalá žena Marissa a terajšia priateľka Rachel sú von z hry. Posadnutosť Davon je tak veľká, že sa nezastaví pred ničím, ani pred vraždou. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

karmenka odpad!

všechny recenze uživatele

O la la, kde su tie casy, ked sme ako male zaby na zakladke nedychali pri kazdom diele Baywatch, kde sa zjavil Matt Brody, cize mlady a krasny David Charvet! To bolo jeho 5 minut slavy a mal by sa hlboko zamysliet nad svojim dalsim hereckym vycinanim... The perfect teacher je cistokrvny odpad, vykony nulove, ucitelova priatelka ma najnemoznejsi uces vsetkych cias a tie dialogy... O moj boze zachran zvysky mojej zdravej mysle! ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Film celkme dobrý, když se doma nudíte a nic lepšího zrovna nedávají tak se na to koukat určitě dá! Snad bych tomu dal i ty 3* (už kvůli kočce Megan Park), ale takových filmů jsou hordy a jsou pořád na stejný brdo! Nějaká ženská psychopatka se zblázní do chlapa, ohrožuje lidi kolem sebe i kolem něj a nakonec to praskne a zkončí na psychině....pořád ta stejná pohádka... ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Devon je jedna z typických blondýnek, ovšem má pár neobvyklých vlastností. Krom toho, že je úplně blbá a nadržená, pochází také z bohaté rodiny. To zřejmě vyvolalo mylnou představu, že se svět točí jen okolo ní. Je to sebestředná, narcistická, zlá a psychopatická kráva, kterou jsem měl nejdříve chuť osobně ubít nějakým kyjem, jen kdyby to šlo. Poté už mi jí bylo ale i trochu líto, protože to nemá v hlavě v pořádku, a tak bych hlasoval pro humánní způsob utracení nějakou injekcí... No prostě chudák učitel, když se srazí s něčím takovým. Film ale za moc nestojí, 40%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Alfa samec Jim, jehož jediným mužem v životě byl jeho otec, má trable s pohlednou blondýnkou. Vlastně si za to může sám; nemá být tak krásný, vtipný, šarmantní, opálený, svalnatý, majetný, s malou dcerkou k tomu. Jak má potom taková obyčejná blondýna pochopit, že Jim není hrací automat, do kterého hodí dvacku a ozve se "ano!?" Vzdor tomu, dokonalého učitele si představuju tak, že by si s ní i přes to všechno dokázal užít. Nebo snad někdo z nás těch 90 minut seděl u televize z jiného důvodu než pro čekání, až se Devon svlékne? ()

sirLANCELOT 

všechny recenze uživatele

Jen ať točí více a více takto šablonovitých filmů, aby učitelé se více báli o své zaměstnání. Lidi to je přece šokující příklad a nejen v tomto (levném) snímku, kde pohledná studentka si může se svým učitelem dělat co se jí zlíbí, jen proto, že pochází z bohaté rodiny a rodiče netuší co jejich rádoby dceruška vlastně dělá. Jsem přesvědčen, že tento film může být námětem pro jiné studentky ba i v Česku. Nechtěl bych vůbec v dnešní době být učitelem. Né že by to byla tak těžká práce, ale být (jednou nohou v kriminále) to musí být psychicky dost náročné povolání. - Tento film by měl pozvednout ukazováček ruky k vážnému varování. Co se v dnešní době děje ve školách to už hraničí z terorem. Možná se můj názor na chování dnešních studentek někomu nebude líbit, ostatně je tu svoboda projevu a já jsem o tom silně přesvědčen !!!! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama