Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedemnásťročná Devon sa zaľúbi do svojho atraktívneho učiteľa matematiky Jima. Snaží sa zblížiť s jeho dcérou Annique a robí všetko preto, aby sa uistila, že jeho bývalá žena Marissa a terajšia priateľka Rachel sú von z hry. Posadnutosť Davon je tak veľká, že sa nezastaví pred ničím, ani pred vraždou. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní snímek zabývající se problémem, který se občas i dnes někde vyskytne a myslím že je dobře, když se na to stále upozorňuje. Žákyně jedné nejmenované školy se zamiluje do svého učitele a aby ho získala je schopná jít i přes mrtvoly. Příběh tak sleduje onu dívku s respektem a cílí na její psychologii. Nezapomíná se ani na učitele, který ji bere jako každou jinou žákyni. Občas ji pochválí za studijní výsledky, ale bohužel si neuvědomuje, že dívka si to vykládá zcela jinak. Hrozba se kumuluje až do nepřekvapujících událostí. Na ději mi vadí, že určité aspekty jsou značně zjednodušené. I s ohledem na to, že je to natočeno pro Tv, by mohl být scénář krapet propracovanější. Démoničnost dívky však byla vyzdvižena dobře. Zamilovanost zkrátka dokáže s člověkem udělat divy, tak bacha. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Alfa samec Jim, jehož jediným mužem v životě byl jeho otec, má trable s pohlednou blondýnkou. Vlastně si za to může sám; nemá být tak krásný, vtipný, šarmantní, opálený, svalnatý, majetný, s malou dcerkou k tomu. Jak má potom taková obyčejná blondýna pochopit, že Jim není hrací automat, do kterého hodí dvacku a ozve se "ano!?" Vzdor tomu, dokonalého učitele si představuju tak, že by si s ní i přes to všechno dokázal užít. Nebo snad někdo z nás těch 90 minut seděl u televize z jiného důvodu než pro čekání, až se Devon svlékne? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stárnucí debil z Baywatchu odolá sedemnástročnej atraktívnej blondýnke, no kto tomu uverí? Scenár bol tak strašný, že som len čakal kedy ju konečne pretiahne, nech to už skončí. ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní dialogy, ještě horší příběh a postavy tak jednoduché, že to snad ani není možný. A ještě ten rádoby "glamour style" to je na mě vážně trochu moc. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Devon je jedna z typických blondýnek, ovšem má pár neobvyklých vlastností. Krom toho, že je úplně blbá a nadržená, pochází také z bohaté rodiny. To zřejmě vyvolalo mylnou představu, že se svět točí jen okolo ní. Je to sebestředná, narcistická, zlá a psychopatická kráva, kterou jsem měl nejdříve chuť osobně ubít nějakým kyjem, jen kdyby to šlo. Poté už mi jí bylo ale i trochu líto, protože to nemá v hlavě v pořádku, a tak bych hlasoval pro humánní způsob utracení nějakou injekcí... No prostě chudák učitel, když se srazí s něčím takovým. Film ale za moc nestojí, 40%. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem čekal, že Devon (Megan Park) ukáže i něco víc než jen zamilovaný kukuč, ve kterém se mísí šílenství a posedlost láskou, ale nic! O to víc mrzí 90 promarněných minut. Postavy jsou více méně černobílé a ploché, příběh poměrně triviální a hloupé dialogy i absence erotických scén nakonec stojí tento snímek lepší hodnocení. I přes nesporný půvab vyšinuté Devon tedy uděluji pouze jednu hvězdu. ()

Kick077 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovýhle blitky z televize už dlouho netekly, hodnocení bylo jasný chvilku po začátku a dokoukat do konce mě donutila jenom zvědavost jestli to může bejt ještě horší. No prostě čistokrevný odpad. ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Tak toto čo bolo? Podľa ukážky ktorú dávali u nás v tv som čakala nejakú komédiu, a nie takúto psycho babu ktorá ide po svojom učitelovi a nič ju v tom nezastaví. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Film celkme dobrý, když se doma nudíte a nic lepšího zrovna nedávají tak se na to koukat určitě dá! Snad bych tomu dal i ty 3* (už kvůli kočce Megan Park), ale takových filmů jsou hordy a jsou pořád na stejný brdo! Nějaká ženská psychopatka se zblázní do chlapa, ohrožuje lidi kolem sebe i kolem něj a nakonec to praskne a zkončí na psychině....pořád ta stejná pohádka... ()

megajalec odpad!

všechny recenze uživatele

Stáva sa, že brakový film zachráni krásna hlavná hrdina. Megan Park je veľmi pekná, napriek tomu silný odpad. To svedčí o všetkom. ()

rischa65 

všechny recenze uživatele

Z proslovu hlavního hrdiny na pohřbu své manželky : "...Nikdy nezmeškala hodinu karate...na oslavu narozenin své dcery objednala 8 druhů zmrzliny...bude nám chybět." No a mně nechyběla a šel jsem si v klidu lehnout. ()

sirLANCELOT 

všechny recenze uživatele

Jen ať točí více a více takto šablonovitých filmů, aby učitelé se více báli o své zaměstnání. Lidi to je přece šokující příklad a nejen v tomto (levném) snímku, kde pohledná studentka si může se svým učitelem dělat co se jí zlíbí, jen proto, že pochází z bohaté rodiny a rodiče netuší co jejich rádoby dceruška vlastně dělá. Jsem přesvědčen, že tento film může být námětem pro jiné studentky ba i v Česku. Nechtěl bych vůbec v dnešní době být učitelem. Né že by to byla tak těžká práce, ale být (jednou nohou v kriminále) to musí být psychicky dost náročné povolání. - Tento film by měl pozvednout ukazováček ruky k vážnému varování. Co se v dnešní době děje ve školách to už hraničí z terorem. Možná se můj názor na chování dnešních studentek někomu nebude líbit, ostatně je tu svoboda projevu a já jsem o tom silně přesvědčen !!!! ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

pajuscherry 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení tohoto filmu jsem sice nečekala, něco extra, ale i tak podle traileru, to vypadalo na docela slušný film, po shlédnutí však musím hodnotit pouze dvěma hvězdičkami, film byl celkově nudný bez akce a bez nádechu erotiky. Hlavní mrcha sice celkem ušla, ale vůbec nebyla originální nebo nepředvídatelná. Takže spíš podprůměrný film. ()

karmenka odpad!

všechny recenze uživatele

O la la, kde su tie casy, ked sme ako male zaby na zakladke nedychali pri kazdom diele Baywatch, kde sa zjavil Matt Brody, cize mlady a krasny David Charvet! To bolo jeho 5 minut slavy a mal by sa hlboko zamysliet nad svojim dalsim hereckym vycinanim... The perfect teacher je cistokrvny odpad, vykony nulove, ucitelova priatelka ma najnemoznejsi uces vsetkych cias a tie dialogy... O moj boze zachran zvysky mojej zdravej mysle! ()

Reklama

Reklama