Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Šokující nástěnná malba odhalí, s kým to studenti z Hartleyské střední potají táhnou. Její autorku Amerie kvůli tomu ale všichni zavrhnou. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

gonga 

všechny recenze uživatele

Seriál o jedné třídě dětí někde v Austrálii, kde neuvidíte jediný funkční heterosexuální pár, zato minimálně jeden spokojený homosexuální. Třída evidentně žije v nějakém vzduchoprázdnu, protože mají jen jednu učitelku a k tomu ředitelku, žádné jiné spolužáky, zřejmě nějaká australska malotridka. Jinak je vcelku zábavný, postavy snesitelné, až na totálně prepiceneho/ou Darren, který/á to s afektovanosti velmi přehání. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Na původní verzi jsem vyrůstal, takže jsem velmi ochranářský, ale musím říct, že reboot je přesně takový, jako by měl podle mě být. Nesnaží se parazitovat na původním seriálu, jde si vlastní cestou, nabízí nové postavy, které mají k dokonalosti daleko, ale přesto je zajímavé sledovat jejich osudy a nemůžu říct, že bych jim vždy fandil, ale nebyly mi lhostejné a o to jde především. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Škola zlomených srdcí by se zajisté ztratila v množství highschoolových seriálů posledních let nebýt několika opravdu svérázných postav a lehce kriminální zápletky, jejíž pozvolné rozplétání mě opravdu bavilo. Jelikož se seriál odehrává na střední škole plné nadržených školáků, obsahuje nejednu scénu, v níž byste tu či onu postavu nejradši praštili po hlavě za stupidní chování, nicméně se zaobírá několika zajímavými a ožehavými tématy, které většinou zastiňují ty místy teatrálně-otravné manýry. I když v pomyslném dějovém centru stál vztah Amerie-Harper, tak mě více oslovily a zaujaly plastičtěji pojaté postavy Quinni a Ca$he (jehož babička se postarala o nejhumornější scény v rámci celé série). Slabší čtyři hvězdičky! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nachytat že to bude něco jako Sexuální výchova, jenže nebylo. Tohle byla jen přehlídka bukvic a kundolízalek  a korunu tomu nasadil to :to: ten byl na přesrdžku. V tý Austrálii je to samý magor. Tohle že má být čtyř % menšina? Tady to byla spíš tak 70 % většina. Jestli takhle má vypadat dnešní společnost, tak doufám že tu dlouho nebudu. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Z původní Školy zlomených srdcí si prakticky nic nepamatuju, takže hodnotím bez jakékoliv nostalgie. Nová Heartbreak High je něco mezi Sex Education a Genera+ion. Z obou seriálů si bere ta největší pozitiva a o pořádný kus je překonává. Doufám, že to Netflix jako vždycky nezařízne a dočkáme se druhé série. ()

Galerie (95)

Reklama

Reklama