Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erik odjíždí spolu s manželkou na osamělou horskou chatu poté, co ho někdo postřelil. Jednoho večera uslyší podivné zvuky, jakési šramocení. Přede dveřmi nachází napůl zmrzlého mladíka, který tvrdí, že se mu porouchalo auto. Netuší však, že od té chvíle začala jejich noční můra. (Rodriguez)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller s malým počtom postáv (čiže aj malým počtom vrážd) a viacerými zvratmi, ktoré sú žiaľ dosť predvídateľné, vrátane záveru. Žiadna sláva, ale pekné prostredie (zasnežená krajina, vlk) a obstojné herecké výkony to zachraňujú. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kurt Anderson mel zustat v akcnim zanru tohle je jenom prumernej thriller neni nejhorsi mozna bych dal i za tri hvezdy ale musim to automaticky o jednu snizit aby ten ratting trochu spadnul za co proboha70 procent?! vic nez vsechny ty uzasny akcni pecky co predtim Anderson natocil takze na rovinu myslite to opravdu vazne nebo je to sranda?! ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pohodový thriller, s klasickým duchem své doby, lacinějším, ale dobře vynaloženým, rozpočtem, s fajn atmosférou a celkem sympatickým hereckým obsazením. Devadesátá léta byla plodná na thrillery tohoto stylu, Dead Cold určitě neurazí a naopak, potěší fanoušky nenáročných béček. 3,5 * ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

To je to, ze sa tam maloco deje, postav je malo, vrazd je malo /to je dobre/, ale rezia je aspon zrucna rutina a herci hrali na urovni. Vcelku spokojnost, no do cervenej farby bych film isto nedal : 67 % ()

Reklama

Reklama