Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Natalie, kterou čekají závěrečné zkoušky na vysoké, si udělá těhotenský text a podle jeho výsledku pak paralelně prožívá dva různé životní příběhy. Co ji čeká a nemine? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Look Both Ways" síce nemá originálny koncept, ale nijakým spôsobom mu to podľa mňa neubližuje. Dokonca si myslím, že je tu jedna vec, ktorú zvláda veľmi dobre. Niečo, čo mnohé predošlé filmy, ktoré mali tento koncept nepriniesli. Vidieť to dobré v oboch svetoch. Väčšinou to pôsobí ako keby v prípade jednej možnosti by sa veci vyvinuli úplne nesprávnym smerom a opačne by bola hrdinka šťastnejšia... tu to neplatí. Je jedno či by dopadla kľúčová situácia s tehotenským testom tak alebo onak, výsledne by ju čakal život plný radostí aj starostí. A netreba preto hovoriť, čo by bolo keby bolo. Ale ku koncu sa dokáže v oboch svetoch dočkať toho, čo si zaslúži. Vlastne... je tu dokopy jedna vec, ktorá si myslím, že bola zo strany tvorcov trošku výstrel nesprávnym smerom, ale išlo by o veľký spoiler. Skúsim to teda nejako aspoň nenápadne vysvetliť. Povedzme, že v jednom momente sa Natalie rozhodne odmietnúť niečo dôležité a podstatné. Lebo má pocit, že to bude opačne lepšie. Lenže potom si začne uvedomovať, že svoju šancu možno premrhala. Ale film to ku koncu otočí a dá všetko na happy-end. A ja si myslím, že happy-end mohol byť aj bez toho. Ale to je jedna z vecí. Inak si myslím, že ako oddychový pohodový film je toto hodné tých skoro dvoch hodín čo pri tom strávite. A určite som sa nenudil. Hodnotenie: B+ ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se rozmýšlela mezi 2 a 3 hvězdami. Nakonec jdu níž hlavně proto, že originalita byla pouze ve stylu vyprávění, ale nakonec z toho vylezly dva tuctové rom-dram minifilmy bez špetky originality. Hlavní hrdinka byla většinou fajn, ale jinak se mě postavy nijak extra nedotkly. Podobně rozdvojený příběh má i film Srdcová sedma a ten se mi líbí mnohem víc. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Nicméně - pokud by byl jakýkoliv film s podobnou tématikou - ukázka situace na základě jediné změny - bavilo by mě to taky. Miluji Srdcovou sedmu. Z každého konce má zajímavé téma, které zažilo snad mnoho z nás a v tu chvíli mohlo nastat hodně variant co a jak dělat a jak by to tedy skutečně pak bylo? Tenhle film mě bavil - hledala jsem něco na odreagování, na to nepřemýšlet nad tím a ve výsledku jsem nad tím přemýšlela asi až moc :D Reinhart za mě skvěle vybraná a i když nemám ráda happy end - tyhle se nějak vydařili... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak či onak, dopadla dobre. Bavil ma štýl rozprávania, žasol som nad náročnosťou natáčania, ale je to veľmi šablonkovité. Deje sa jej vždy len to, čo sa udiať má a čo ju niekam posunie. Život takto nefunguje. Kvitujem ale to, že aj dráma sa dá natočiť tak, že som si nešklbal kotlety a bavilo ma to pozerať. 3 z 5 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Milé obličeje, milý příběh, ale u mě jedno velké ALE... Postavy možná sympatické, ale nejsou to lidé z normálních kruhů, takže cílová skupina 13-. Protože "život umělců" je fakt na hony vzdálený těm našim. Oki, přidávám *, nebyl bych fér. Řemeslně moc dobře zpracované, herecky taky. Prima nápad, palec nahoru za originalitu. Ale jak jsem psal, hodně mě mrzí, že tento příběh, byť si na to hraje, nemá s normálním životem nic společného. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama