Reklama

Reklama

He's Watching

Trailer

Obsahy(1)

Dvojice veselých sourozenců, kteří zůstali sami, zatímco se jejich rodiče zotavují z nemoci, si navzájem dělají různé žertíky. Hra se stane noční můrou, když si uvědomí, že je sleduje něco zlověstného a chce si to také hrát. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je těžké stáhnout jelikož takřka nikde není (nevím torenty nedíval jsem se)  našel jsem jeden odkaz co má navíc 6,22 Gb. Jinak k filmu tohle je společně s Dashcamem Dashcam (2021) nejhorší found footage co je v distribuci. Dashcam má, ale výhodu v tom, že se tam něco děje což se o tomhle říci nedá. Tak, že na světě je nějaká nákaza asi kovid jelikož tam chodí v rouškách a dvě děcka (kluk a holka) mají rodiče v nemocnici. Tak ta holka si točí stupidní videa a ten kluk dělá bordel oba dva jsou sympatičtí tak moc , že máte hned jich chuť zabít speciálně ten kluk je ještě více protivnější než kluk z posledního Sám Doma což jsem si myslel, že ani nejde už.  Mezitím jich tam něco /někdo pozoruje a točí si to taky své videa a to je celý film.  Celé je to směska jakýchsi náhodných záběrů co si někdo natočil a považoval je za zajímavé pak jelikož to začne nudit se z prdele vytáhne jakýsi démon co něco chce  dříve měl smlouvu s jejich otcem a on to něco chce po nich tak ho vyvolají on jim řekne, že do 03:17 umřou tak se chystají umřít a neumřou to je celé . Trailer slibuje novou úroveň děsu , ale nevěřte tomu stejně tak hodnocení imdb 57 ze 100. 0 procent ()

Forsberg11 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "film" je tak zlý, že si nezaslúži ani krátky komentár. Ale ostatní si zaslúžia, aby som ich varoval od priblíženia sa k tejto sračke. Takže len toľko k tomu...: zatiaľ suverénne najhorší tohtoročný horor, aký som videl. Nudná, trápna, debilná vec, ktorá ma otravovala od začiatku do konca. Nič dementnejšie a amatérsky nechutné sa už snáď ani nedá s čistou hlavou natočiť. Od otravných deciek, cez nezmyselný scenár, neuveriteľne prestrelenú stopáž, až po uškriekaný záverečný song, všetko je tu na kkt... 5 %!! ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Film ma podobnou atmosferu jako Host (2020). Lockdown zabudovany do pribehu kdy rodina musi byt spolu. Behem pandemie by film fungoval lepe, nez takto po ni. Rodina je smesna, stejne zlovestna nalada domu v L.A.Posledni tretina pusobi jako psychedelicky trip. Cely film pusobi jako experimentalni, ale take originalni, ktery tim fanousky hororu muze uspokojit. Ale pokud nemate radi sceny s telefobem a a roztresenou kameru, vyhnete se mu. ()

SpicyNugget odpad!

všechny recenze uživatele

Městem se šíří nákaza a rodiče Lucase a Iris jsou v nemocnici. Protože jsou to děcka moderní doby, natáčí si doma z nudy na video každý prd. Po čase ale zjistí, že mají v telefonech videa, která oni rozhodně nenatočili… Hernajs, to byla blbost. Nejhůř natočené found-footage, co jsem kdy viděla. Děcka tupý a sprostý, lekaček zoufale málo, spíš to bylo směšné (jo, když si pomalujou ksichty rtěnkou, budu se holt smát). Hudba mě vyloženě srala, byla neskutečně agresivní. Tohle není horor, není to nic, je to krávovina. Ztracený čas. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mestom sa šíri nákaza, ktorá ako sa zdá pôsobí iba na dospelých a tak kým ich rodičia ležia hospitalizovaný v nemocnici súrodenci Istres a Lucas si krátia čas výrobou domácich videí. Po čase však zistia že v galérii sa nachádzajú aj videá, ktoré nenatočil ani jeden z nich...Ťažko povedať či tento film so svojimi deťmi režisér natočil ešte počas pandémie, dá sa predpokladať že áno, a spestril im tak izoláciu od kamarátov, nám však určite nespestril filmové zážitky. Nájde sa niekoľko zaujímavých momentov a záberov ale film je naozaj problém dopozerať, úvodná polhodina je teda riadny trapas a nakoľko to žiadnym twistom nezachránil Estes ani v závere jediným pozitívom tohto filmu je asi to že zabavil svojich potomkov. Patrím k ľuďom, ktorý keď narazia na novinku pri ktorej sa objaví veľa odpadov od iných užívateľov majú tendenciu si film pozrieť, či je naozaj až taký zlý a áno, He´s watching je naozaj jeden z najhorších filmov uvedených tento rok. ()

Reklama

Reklama